Husetfullt.

Ute dag.

Vilken morgon! Jag tror att barnen vaknade på fel sida idag utom dom stora och Erland och Evald. Herre jösses vad barnen har bråkat – om allt och inget. Det var bara att kasta sig ut.

Evald och Hedvig.

Inez

Arvid

Hjalmar.

Tokungar. Evald och Hedvig.

Nu leker barnen och fint och hjälps åt. Att gå ut är rena ”medicinen” på många sätt. Det skulle bli varmt i helgen och det är +6 grader, men det blåser kallt. Ingen vår värme alls!  Vi ska vara ute så länge vi kan,  sen har Jag lovat pannkakor med Nutella, jordgubbssylt, grädde och vindruvor.

Hjalmar är helt inne på Melodifestivalen. Det första han sa eller nästan skrek när han vakna var

– I dag ät det Mellon Yeeehhh

Vet inte vart han fått det ifrån, för när det väll sänds är han inte så intresserad. Han tror nog att det är ett program alla ska titta på. Själv är jag ingen Mello fantast. Kan tycka att det är rent av tråkigt. Men jag tittar för att tjejerna ser det. Lite engagerad blir jag ändå , fast jag hade kunnat vara helt utan. Sitter där  och undrar varför jag ser på det. Måns är min favorit om jag måste välja.

Barnen leker strålande bra ännu. Det kommer bli att vara ute ett tag i snålblåsten. Erland sover i vagnen och jag står här och fryser. Får göra som barnen och springa omkring.

Önskar er alla en fortsatt trevlig helg. 🙂

/Maria

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.