Husetfullt.

Vilda barn och en liten dikt.

Här har det varit full rulle hela veckan, så tid till bloggen har inte funnits. . Barnen är friska nu t.o.m Evald är frisk, Lite lite förkyld bara. Vi har varit inne mest för att verkligen bli friska en gång för alla. Det är intensivt att vara inne. Men det är bättre att barnen är 100% friska innan dom går ut. Är så trött på sjukdomar. Nu ska jag se till att barnen är ute mycket för att hålla alla baciller borta. Det får vara bra med sjukdomar nu!

I helgen är det dags för brottning igen och den här gången är det Cornelia som ska iväg. Danne är så klart med. Jag tänkte som sagt vara ute så mycket som möjligt. Hoppas på att det är fint väder, så ska vi ta med lite fika och annat gott ut. Ungarna behöver verkligen springa av sig nu efter all hosta. Det sprutar av energi ur dom. Hoppa, klättra, springa och andas frisk luft är vad dom behöver.

Nu är det dags att sova. Ligger och lyssnar på tystnaden. Jag gillar verkligen att vara vaken själv och bara lyssna på tystnade och på andetagen från familjen som sover. Det är så fridfullt!

God natt mina stjärnor
Nu sover vi sött
I morgon får ni dagen
att glittra och tindra
Lycka och glädje ni ger mig
Oändlig kärlek jag får.
En liten hand i min
Som värmer så het
Du min lilla vän
Som så mycket kärlek ger.

/ Maria

God natt! Önskar er alla en underbar Fredag 🙂

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.