Husetfullt.

Familjen på olika håll.

(null)

Danne överraskade mig med favorit godis i dag. 🙂

Tidigt i morse åkte Danne och Elias i väg på brottnings tävling. Det är en senior tävling och Elias och några fler Junior är med. Dom kommer hem i kväll.
Oliwer åkte till fjällen i förmiddags och kommer hem om en vecka. Han kommer garanterat få det både härligt och helt underbart. Finns inget bättre än att glida nerför en backe och känna vinden i ansiktet. En fantastisk känsla!

Inte blev det någon sovmorgon för oss som är hemma. Vår morgonpigga lilla juvel Erland vaknar alltid tidigt och är på strålande humör. Cornelia tittade nyss på klockan och blev förvånad över allt hon redan hunnit göra 🙂 finns fördelar när småsyskon vaknar och väcker varandra och får hela familjen att piggna till.

Jag och vår ständiga hjälpreda i köket har lagat korvstroganoff. Evald tycker verkligen om att laga mat. Direkt han märker att det är matlagning på gång så kommer han springandes. Han ska hjälpa till med precis allt och tycker det är väldigt spännande. Den givna presenten när ha fyller tre år är en leksaks spis. Det är jag säker på att Evald skulle gilla. Cornelia fick en spis när hon var liten och den hängde med väldigt länge. Nu har vi inte haft någon spis till barnen på några år, eftersom det bara varit Duplo, lego, bilar och tågbanan som gällt.

Dags att ta tag i disken efter maten och den vill jag inte ha så mycket hjälp med. Blir lätt väldigt blött. Sen har jag lovat Cornelia att läsa igenom ett arbete som hon gjort.

Trevlig alla hjärtans dag till er allihopa 🙂

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.