Husetfullt.

Öroninflammation.

Det blir inte bättre i sjukstugan, vilket jag trodde – att alla var på bättringsvägen. Hjalmar vaknade i natt och grät för att han hade så ont i halsen. Jag som upplevde honom i stort sätt frisk igår. Evald har så ont i sitt vänstra öra att jag misstänker öroninflammation. Efter 15,00 ska vårdcentralen ringa upp mig. Jag hoppas att vi får en tid till jouren. Evald har varit sjuk så länge och förkylningarna med hosta och feber har bara avlöst varandra. Vi får även se om vi behöver kolla upp Hjalmars hals. Halsfluss är ju inte heller någon höjdare. Hedvig har ont i huvudet och halsen. Eländet tar aldrig slut…….stackars älsklingar!

(null)
Evald.
Lille gubben somnade efter att ha varit så ledsen. Panodil hjälpte till lite.

Snart ska jag hämta Cornelia som har varit och hälsat på gymnasieskolan som hon söker till. Hundutbildning lockar. I dag har hon varit med på lektioner just när gymnasieeleverna har hund på schemat. Blir spännande att höra om hennes dag.

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.