Husetfullt.

Hjärta uggla tavla.

I går så blev det en ”Alla hjärtans dag uggla” eller barntavla om man så vill. När små killarna sov passade jag på att rita ugglan lite snabbt. Tänkte först fortsätta med mina andra teckningar. Eftersom småkillarna och speciellt Arvid sov oroligt pga feber, fick jag springa fram och tillbaka mellan skrivbordet och sovrummet. Plötsligt var det bara jag som dög. Det fick helt enkelt bli en snabbt teckning. Kände att jag behövde koppla av och rita lite.

(null)
Uggla med promarkers. Kanske att ugglan blir en tavla i killarnas rum.

Önskar er alla en fin helg 🙂

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra Kjellström

  Hejsan,

  Vilken fin uggla du ritat.
  Jag googlade på ordet uggla och Ines o då kom denna upp.
  Vår dotter dog i samband med förlossningen i juni i år och två kvällar innan det såg jag en uggla på en gren utanför mitt fönster.
  Jag kan inte rita själv men jag skulle så gärna vilja ha någon typ av minnestavla för henne o tyckte att ditt ugglemotiv var så fint.
  Kanske har du möjlighet att hjälpa oss med detta på något sätt??
  Hälsningar / Sandra

  1. husetfullt

   Hej,
   Jag beklagar verkligen.

   Det är klart att jag hjälper er.

   Skicka mig era önskemål på färger på ugglan och om ni vill ha med text eller något annat. Så gör jag ugglan helt efter just era önskemål, så att den blir så personlig som möjligt. Och när du vill att den ska vara klar.

   Är ledsen att du fått vänta lite på svar. Min telefon har gått sönder och jag har inte varit inne på bloggen på ett par dagar.

   Mvh.
   Maria Pettersson