Husetfullt.

Tjoho Vabruari – Välkommen!

Tro det eller ej – sjuka barn igen. Arvid vaknade med feber och Evald hostar. Cornelia är också sjuk. Längtar till våren nu, då kanske vi slipper alla baciller. Men det är klart – är det Februari – den mest sjuka månaden på året , så vad hade jag väntat mig?
Planerna ändras hela tiden. Får försöka sno till mig små stunder då jag kan sitta med mitt. Livet med småbarn visst är det härligt? Härligt i baciller och virus land. En sak stämmer så bra. Det går inte att planera med små barn. Planerna kastas lätt omkull. Tycker synd om mina små som varit sjuka mycket. Förkylning får alltid fäste. Stackars små!

Så länge vi slipper magsjuka är jag nöjd 🙂

När jag får tid i dag ska jag skriva om en sak eller rättare sagt två saker som
gör mig väldigt irriterad.

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anja Brännström

  Hej Maria . Vad tråkigt att barnen är sjuka igen . Nu till mina tankar Tänker att barnen har ju djur Kaniner o Marsviner . Ifall om nån av barnerna inte tål det eller är alergiska av det . Kommer ihåg när Elias var mindre , när han fick tungt och andas , och ni hade nån maskin som han var tvungen och andas med . Men ta nu inte illa upp det jag har skrivit , Det är bara mina tankar som man alltid har om era barn Kram ANJA

  1. husetfullt

   Ingen fara! Jag tar inte illa upp 🙂 Det här är vanliga förkylningar. Det är jätte många som är sjuka på dagis. Näsor som rinner, hosta och feber. Förra veckan var det 4 barn på Evalds avdelning. Elias hosta när han var liten var på ett annat sätt.

 2. mlisan

  Samma här! Juhni var frisk i en vecka innan febern kom igen med tillhörande tät näsa och hosta. Puh! Och nu verkar jag ha fått det också (fast utan feber)… Vabruari var det ja! 😉