Husetfullt.

Vi åt som många andra.

Evald är fortfarande sjuk men febern har iaf minskat. Skönt! Det går åt rätt håll. Erland snorar men är utan feber. Arvid var lite varm i dag. Men jag ser ett slut på den här sjukan nu. Till måndagen räknar jag med att dom är friska. Kanske inte Evald som har en jobbig hosta i mellan åt.

I dag kom jag ut utanför dörren. Jippi och hurra! Var en sväng i affären och dit följde Hjalmar med. Han är feberfri och räknas som frisk från och med nu. Vågade inte skicka iväg honom i dag till sex-års. Vi vill att han ska var 100% frisk.

IMG_0072.JPG
Här är inte Hjalmar trött utan bara uttråkad. Han lade sig precis vid entrén. Tokiga unge 🙂 en pik till mig att det var dags att gå kanske.

I kväll delade vi ant middagsalternativ med en majoritet av alla barnfamiljer. Kan ni gissa? Tacos blev det. Äter det inte alls så ofta så det var riktigt gott. Vi hoppade godis och åt efterrätt istället – kladdkaka med grädde. Lika smarrigt det – Om inte godare.

Sent i kväll tog Danne och jag en liten promenad med Buster. ( dom stora barnen passade dom små när dom sov.) Vi var inte många minuter hemifrån – alldeles i närheten. Faktiskt skönt att komma ut i vinterkylan. Så kallt är det inte och det är ljust och fint med snön. Buster älskar snö och ska helst gå där det är som djupast. Smart egentligen för det är super halt ute. Riktig lömsk halka.

Nu ska det bli skönt att få sova. Säger god natt.

Önskar er alla en trevlig helg 🙂

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.