Husetfullt.

Gott och nyttigt jag tipsar!

Hur har ni det så här på lördagen. I skrivandets stund så matar jag Erland med korvsoppa, vilket han tok gillar. Och lyssnar samtidigt på Caroline Af Ugglas. Övriga barn ville ha blodpudding till lunch, så det fick det bli.
Evald har fått för sig att han ska diska. Han dränker allt han kommer över i en stor kastrull med vatten. Dags att avleda lilleman snart. Jag vill inte ha poolparty i köket. Hjalmar spelar på datorn. Engla och Hedvig har direkt inget att göra, säger dom. Jag föreslår massor – men inget passar. Hjalmar tittar på film på datorn – Kim Possible. Elias och Oliwer är med kompisar. Tror Elias ska träna senare. Danne och Cornelia är och tränar. En helt vanlig lördag.

Det blir en hel del kosttillskott här hemma när Danne och ungdomarna älskar att träna. Mycket är faktiskt inte bara nyttigt utan väldigt gott också. Jag som älskar chokladpudding har hittat det optimala nu.

IMG_0098.JPG

Så gott proteinpulver som går att äta som chokladpudding. Tag lika delar mjölk/vatten som pulver. Super gott 🙂
Och nyttigt!

Det här inlägget tog sisådär. 3 timmar att skriva. Lite sövning av Erland, blöjbyten, hänga tvätt mm kom i mellan. Allt tar sin tid.

Nu tänker jag umgås med mina färger och dukar.

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.