Tjocka pannkakor och guld. – Husetfullt.
husetfullt

Husetfullt.

Tjocka pannkakor och guld.

I går blev det pannkakor till lunch trots hel vilda barn. Hedvig tog på sig rollen som kock och gräddade pannkakor ett bra tag. Det tar sin lilla tid att laga pannkakor när vi är så många. Inget smidigt egentligen att göra när jag är själv.
Hedvig fick boken “Violetta min dagbok” i julklapp och ville testa receptet därifrån. Det blev världens tjockaste smet – men gott blev det. Små tjocka söta pannkakor. Barnen tyckte att dom var kalas goda.

20150119-131151-47511019.jpg
Tydligen en bra bok enligt Hedvig.

På tävlingen i går gick det bra för Elias.
Han kom hem med ett guld. Bra jobbat och vi är så stolta över honom. Brottning är verkligen en tuff och hård sport. Nästa helg är det antagligen dags för tävling igen . Det känns bra att barnen har intressen som dom valt själva och tycker är roligt.

I kväll är det träning för Elias och Cornelia. Hedvig och Engla är hos varsin kompis. Full rulle till sent i kväll.

Önskar er alla en trevlig vecka 🙂

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
husetfullt

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.