Fantasi får man överallt ifrån. – Husetfullt.

Husetfullt.

Fantasi får man överallt ifrån.

I dag blev det en dag i skoaffären. Det är ju för tillfället ganska varmt ute men närsomhelst kan det bli kallare. Ingen av barnen kan ha sina vinterstövlar sedan föra vintern och dom var alldeles för nötta att ärva av någon. Fem par stövlar blev inhandlade i dag och ett par gympadojor. Nu återstår det bara att köpa vinterskor till resten av barnen.

20141029-181049-65449314.jpg
Glada barn 🙂

Hedvig har börjat att sluka böcker. Hon läser och läser. Hon och Inez går själva till biblioteket för att låna böcker. Det är så kul. Hedvig väljer spontant på dagarna att läsa, vilket jag tycker är jätte roligt.

20141029-181653-65813504.jpg
Hedvig.

Just nu läser hon.

20141029-181725-65845429.jpg

Rum 213 av Ingelin Angerborn. Boken är tydligen väldigt spännande och Hedvig har svårt att slita sig ifrån den.

I går kväll när Erland inte kom till ro så fick jag plötsligt en manus ide. Jag klottrade ner texten på ritpapper. Erland var nöjd att sitta i knäet i köket och somnade snart. I kväll ska jag kolla igenom manuset och lägga till lite här och där. Jag älskar verkligen när en handling kommer till mig bara så där. Det är så roligt. Visst är fantasi en fantastisk tillgång som vi människor har? Det kliar i fingrarna att få fortsätta.

Dygnet har helt klart för få timmar. Längtar även efter att få fortsätta med småkillarnas uggletavla.

20141029-182419-66259450.jpg
Ulliga och lite mulliga ska dom tillslut bli dom små ugglorna. Det blir mycket lager på lager med färg.

Vill hinna både skriva och rita/ måla. Jag blir tokig av all inspiration och skaparlust. Jag vill hinna allt! 🙂

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.