Husetfullt.

Här bor jag tavla.

20140930-100050-36050695.jpg

”Här bor jag” tavlan har blivit klar.

Ni som följer mig vet att jag gärna ritar/målar för att koppla av. Att rita till barnrummet är extra roligt, kan sitta hur länge som helst. Det finns så mycket fint och gulligt att försöka få ner på papperet.

20140930-100546-36346132.jpg

Nu ska jag ta tag i novellskrivandet. Mycket roligt. Och så har jag mitt lilla barnmanus som snart ska skickas till förlag. Det är lika nervöst och spännande varje gång. Jag älskar att vara kreativ. Ibland får jag nästan ont i huvudet när skaparlusten svämmar över. Helst om jag inte hunnit skapa något på ett tag. Är det någon som känner igen sig? Jag längtar efter att måla med olja/ akryl på riktigt stora dukar. Vad underbart! Tänk att ha en ateljé. Det vore drömmen.

/Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. mammalinda

    Fint!! Jag älskar också att skapa, men har så svårt att finna tid till det. Och på kvällen känner jag mig så trött och då är jag inte lika sugen. När på dygnet målar/skriver du?