Blåa burkar far omkring – Husetfullt.
husetfullt

Husetfullt.

Blåa burkar far omkring

Den ger sig inte – febern alltså. Hela förra veckan var dom små sjuka och nu har Engla, Inez och Oliwer feber och ont i halsen. Engla var ju även sjuk en sväng i förra veckan. Vilken feber hon hade häromdagen. Hon började yra om blåa burkar som hon såg. Det sågs lång väg att Engla inte var med på Vad hon sa/ såg. Ögonen var verkligen borta. Det är faktiskt otäckt när febern stiger så kraftigt att man börjar se i syner. Lite febernedsättande och hon mådde fort bättre och en stund senare skrattade åt sina blå burkar.

20140930-093159-34319705.jpg

Engla som nu är på bättringsvägen 🙂

Nu på morgonen var det första gången för den här hösten som jag fick skrapa bilrutan. Nåja, det var bara halva framrutan som behövde skrapas. Hösten är här på allvar. Jag gillar hösten och den höga luften. Regn kan vara mysigt och stearinljus lyser upp mörkret. Inez längtar till Halloween och har börjat spara pengar till en dräkt. Disco väntas tydligen. Hon var så stolt igår när hon berättade hur mycket pengar hon sparat.

Önskar er alla en trevlig fortsättning på veckan 🙂

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
husetfullt

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.