Husetfullt.

Feber i kubik

Febern har verkligen slagit till. Engla vaknade med feber i morse. Arvid har haft hög feber sedan igår och Hedvig kom hem ifrån skolan med feber. Evald är bättre, så det är skönt. Han har bara haft ytterst lite feber i dag.

Ingen av barnen är förkylda det är bara feber, men dom blir nedslagna tillräckligt ändå. Nu hoppas vi verkligen att ingen annan blir sjuk. Kan ju ta ett tag innan viruset går igenom alla barn, så det kan tänkas att det blir sjukstuga ett tag till här hemma.

Annars har dagen flutit på. Tvättat flera maskiner tvätt och plockat lite. Hann med en sväng till affären också. Middagen blev så kul som makaroner och köttbullar. Halva gänget åt. Sjuklingarna ville inte ha, vilket jag egentligen hade räknat med. Jag gissar på att barnen vill ha rostade mackor innan läggdags. Dom har kommit in i en rostade mackor period. Det går åt en hel del rost mackor hos oss just nu.

Själv passad jag på att skissa på en ny namn tavla eller varför inte doptavla. När barnen sov eller tittade på film på dagen.

20140924-175552-64552476.jpg
Eller varför inte en ”Här bor jag tavla”?

Nu ska jag se till sjuklingarna och sen var det några läxor som behövdes tittas på. Alltid full rulle!

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.