Husetfullt.

Som ett brev på posten.

Nu får jag verkligen be om ursäkt för den dåliga uppdateringen och tacka er som fortsatt titta in här 🙂

Sommaren gick i ett trots inga längre resor. Vi har badat., ätit glass i mängder och njutit av ledighet.

Samtidigt som det är underbart med sommarlov så är det faktiskt skönt när vardagen tar vid. Efter nio veckors ledighet så är ungarna ganska trötta på varandra och tjafset tar vid alldeles för lätt. Ni vet hur tjejer kan små tjafsa så att det lätt går över i bråk. Lägg där till en trotsig sex åring, så var det lite efterlängtat med vardag.

Första veckan är nu avklarad med tidig morgon och läxor. Här fick Hedvig läxa första dagen. Hennes första engelska läxa. Hon började fyran och kom hem med 16 glosor. Vet inte riktigt vad jag ska tycka men kände att ribban var lite högt satt. Hedvig satte fart med uppgiften med ett leende. Hoppas att det håller i sig. Annars så har veckan gått sakta framåt med träningar, gympapåsar och fiskpinnar och allt det vardagen har att erbjuda.

Precis som vanligt så kom också rinnande näsor och hosta som ett brev på posten. Herr och fru virus kan det där med att pricka in ”allt ska vara precis som vanligt”. Inte ens två dagar tog det.
Jag har massor av spännande saker framför mig. Skriva manus och måla/ rita tavlor. Idéerna är många så det kliar i fingrarna. I går blev en tavla klar som ska ingå i en serie tavlor med samma tema. Ska visa er sen. Det är verkligen så kul.

Önskar er alla en trevlig vecka 🙂

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.