Recepttavla på gång. – Husetfullt.
husetfullt

Husetfullt.

Recepttavla på gång.

Så härligt soligt det är. Riktigt skönt. Fast det känns nästan för varmt i mellan åt.
I går tyckte Cornelia att det var dags för glass igen. Det fick bli så. Ingen sommar utan glass.

20140709-113018-41418051.jpg
Evald och Cornelia.

Vi har toppen god glass runt Norrköping/ Söderköping. Det går liksom inte att låta bli att svalka sig med kul / mjukglass.

Danne stackarn jobbar och det är riktigt svettigt inne i verkstan. Tycker synd om honom. Barnen som är på landet har det kanon bra. Det badas
, hoppas studsmatta, leks skrämsel kurragömma mm.

Nu ska jag ta tag i att städa burar. Evald sitter redan där och väntar på mig. Han är så fascinerad av kaninerna och hamstrarna. Fast nu på dagen är det ingen action i hamster buren såklart. Dom sover tungt.

Det kan tänkas att det blir lite bad senare i dag efter att jag har svettas och gått med säckar till grovsoporna. Det är inget jag direkt längtar efter i värmen. Men det är bara att kavla upp ärmarna.

Jag har även hunnit rita upp en liten snabbt skiss – ett första utkast på en recepttavla. Jag har tänkt mig att det kan komma att vara fint i barnrum eller i kök. Ska utveckla tavlan bara. Sen kommer man kunna beställa valfritt recept med enkla illustrationer som är lätta för barnet att ta till sig. Och roliga att titta på. Barnet kan få sin favorit kaka/ tårta som recept på väggen i sitt rum. Jag tänker mig tavlorna enkla så att det passar barnen. Kommer visa er sedan när jag är helt klar med första tavlan.

En liten smyg titt på skissen.

20140709-120211-43331261.jpg

Just, ja nu är det burar som ska städas.

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
husetfullt

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.