Husetfullt.

Det är inte svårt att vara med och göra skillnad.

Jag fick ett väldigt viktigt och tänkvärt mail för ett par dagar sedan – ett mail som påminner om att vi alla kan påverka och göra skillnad.

Det finns många hemska sjukdomar som vi kan drabbas utav. En av dem är cancer. Det finna flera 100 olika cancer sjukdomar och man behöver inte drabbas själv för att påverkas av denna fruktansvärda sjukdom. Att ha någon i sin närhet som drabbas är tillräckligt jobbigt.

Det finns dom som vill göra skillnad och påverka. sysselsättningsprojektet -ForLife arbetar med att samla in medel för att kunna stödja cancerforskningen. Så här skriver dom själva:

ForLifes grundidé är att sälja enkla, smarta och användbara produkter till förmån för cancerforskning. Försäljningen sker via e-handel samt vid större evenemang och hela överskottet går till vår insamling för cancerforskning.
Idén till ForLife-projektet föddes då ett flertal närstående personer till grundarna, inom loppet av ett år, drabbades av olika typer av cancer. De bestämde sig då för att själva vara med och göra skillnad inom utvecklingen av cancerforskning.

För att kunna påverka cancerforskningen behöver dom vår hjälp. Gå in på deras hemsida och köp någon av deras produkter ( dom kostar inte mycket) så hjälper du till att göra skillnad.

Jag blev glad när jag fick detta mail. Glad för att det finns personer som vill/ kan engagera sig och som arbetar för att påverka cancerforskningen och besegra alla dessa cancersjukdomar. Jag är säker på att ingen av oss, varken du eller jag vill ha cancer i vår närhet. Att stödja sysselsättningsprojektet – ForLife är ett väldigt lätt sätt att vara med och påverka.

Besök gärna deras hemsida.

forlife

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.