Noll sömn och ett gott skratt. – Husetfullt.
husetfullt

Husetfullt.

Noll sömn och ett gott skratt.

God dag på er 🙂
Hur har eran natt varit? Själv har jag suttit och sovit den största delen av natten. Två vilda sovande ungar i sängen och Erland i famnen. Både Arvid och Evald har vi haft i sängen. Evald i mellan oss och Arvid i fotändan. Erland har bara velat snuttat hela natten så jag fick sitta. ( funkar inte att amma honom liggandes) Snacka om att jag är trött. Evald har kastat sig i sömnen fram och tillbaka och jag har lagt honom till rätta gång på gång för att Danne ska få sova. Han måste ha drömt någonting. När klockan ringde ville jag bara dra täcket över huvudet. Barnen var pigga och glada, Phu!! För man vet ju aldrig. Inte kul med trötta, trotsiga och gnälliga ungar på morgonen när man själv har grus i ögonen. Dock blev det stressigt. Men alla kom i tid.
På förmiddagen diskade jag och torkade lite i köket. Började även kolla igenom foton på Oliwer ifrån när han var liten. Studentskylten måste fixas. Satt där i köket och skrattade åt gamla foton. 🙂 Och tänk vilken knubbis Elias var. Evald är väldigt lik honom men inte alls lika rund. Jag och Danne såg själva ut som två barn 🙂

Just nu sitter jag på biblioteket. Finns det någon bättre plats att skriva på? När jag studerade satt jag ofta på bibblan. Nu sitter jag här och skriver manus som förhoppningsvis blir en barnbok. Här blir jag inspirerad med tusentals böcker omkring mig och en miljö som bara “andas skriv.” Erland sover. Det är ju super snällt att sova hela dagen och hålla mamma vaken på natten.

20140527-133919-49159422.jpg

20140527-133918-49158034.jpg
Sover hemma

20140527-133950-49190348.jpg
Och i vagnen på biblioteket. 🙂 söt gubben 🙂

Tror jag lägger mig i en skön stol jag med och snarkar lite tills dom kastar ut mig.

Dags att återvända till manuset och fantasins underbara värld. Att skapa ger energi. Helt klar avkoppling.
Ska skriva ett tag innan hämtning på skola och förskola.

Önskar er alla en fortsatt trevlig vecka. 🙂

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
husetfullt

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.