Husetfullt.

Kalas

20140426-203235.jpg
Evald.

I dag så har mormor och morfar vart hos oss och firat Evald. Till sin stora lycka så fick han en alldeles egen Bobby Car. Evald blev så glad. Efter lite marängsviss var det bara att gå ut och provåka såklart.

20140426-203912.jpg
Evald och Arvid.

Hjalmar kom på att han ville vara en robot. Morfar fixade kartongen och här har vi robot Hjalmar.

20140426-204100.jpg
Eller robot spindelmannen.

Tänk vad kul en kartong kan vara och hur mycket den går att använda till.

20140426-204344.jpg
Evald ville också vara en robot.

Nu är kvällen gjord och trötta barn är mätta i magen. Dagens sena middag blev kassler och potatisgratäng. I helgen är jag själv med alla barn utan Elias. Elias och Danne är i Göteborg. Det är brottnings tävling för Elias. Dom kommer inte hem fören i morgon kväll.
Vädret är strålande och i morgon hoppas jag att vi får till en hel dag utomhus. Barnen älskar att vara ute så det är alltid uppskattat.
Nu är det dags att fortsätta lägga barn. Evald och Erland sover och Arvid står på tur. Jag lovade Hjalmar att han skulle få se Gladiatorerna. Han tycker verkligen att det är spännande.
När de små sover ska jag teckna lite. Ligger ju efter med en porträttbeställning. Hoppas bara att jag inte blir för trött av att lägga de små. Vill verkligen teckna i kväll. Det är ju så avslappnande och underbart roligt – min egen tid.

Trevlig helg till er allihopa. 🙂

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.