Husetfullt.

Skapa dig en målbild.

I dag har jag skrivit och fått i väg ett manus till förlag. Nu håller jag tummarna att manuset blir antaget, så att det blir en liten barnbok av det.

Det är inte lätt att få texter publicerade, men det gäller att aldrig ge upp och att tro på sig själv. Jag tror på min text och ser en färdig bok framför mig. Att göra sig en målbild av det färdiga resultatet gör allt mycket lättare, att se slutresultatet framför sig. Jag kan riktigt känna boken och röra vid den redan nu för att min målbild är så stark. Det ska bli en barnbok av texten. Eftersom jag tror på den.
Skulle jag få avslag på detta manus så bearbetar jag om det och skickar in texten till flera förlag. Det gäller att komma i håg att ett manus som inte passar ett förlag passar ett annat. Det är också alltid bra att läsa in sig på förlagens hemsidor och titta på deras redan utgivna verk. På det sättet får man reda på vad förlaget gillar och hur deras utgivning ser ut.

Till dig som skriver. Skriv, skriv , skicka in och ge aldrig upp. Tillslut blir din text positivt bemött. Det viktigaste av allt – TRO på dig själv!!

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.