Husetfullt.

Skor, sand och duktig tjej :)

Dagarna går i rasande fart och veckan efter sportlovet har varit bra och bjudit på en viss vårkänsla – blåst men många plusgrader. I går så var vi ute på shopping tur och handlade gympaskor till alla tjejerna. Alla fyra behövde nya skor till gympan. Det är tråkigt för dom att bara ha strumpor på gympan. Hedvig har den senaste tiden använt sina brottarskor, men det är inte riktigt samma sak att tex spela fotboll i dom. Nu är det iaf handlat och tjejerna blev mer än nöjda 🙂

20140226-205003.jpg
Hedvig var så nöjd i dag på gympan. Inez premiär sprang med sina skor i dag på basketlektionen som dom har en timme i veckan med Dolphins.

Jag och småkillarna har varit ute och lekt och lekt. Det är toppen kul i sandlådan.

20140226-205849.jpg
Evald

20140226-205930.jpg
Arvid och Hjalmar.
Hjalmar längtar för fullt efter sommaren och att få cykla och bada. Hjalmar vill ha sol som han säger. Inte mig i mot som annars gillar vinter. Men jag vill ha snö på vintern och några minus, inte en sådan här mild vinter som är mer grå. Då får våren gärna komma snabbt.

I eftermiddags var det utvecklingssamtal med Hedvig och hon är så duktig i skolan. Gör det hon ska och alltid sitt bästa. Duktiga lilla fröken 🙂

20140226-210721.jpg
Hedvig.

Nu är det verkligen dags att göra det sista för i kväll. Snart kommer brottarna från träningen och då är det lite mackor, Kvarg, yoghurt och/eller fil mm som ska serveras sen är det dags för sängen. För en gång skull så struntade jag i att tvätta en sen tvätt i dag. Vilket kommer straffa sig i morgon, då tvätthögen växer sig hög fort. Orken tar slut i bland.

Önskar er alla en glad fortsättning på veckan. 🙂

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.