Husetfullt.

Ny bok och äntligen går det att blogga igen!

Äntligen kan jag blogga igen 🙂 Har varit utan min egen telefon även denna bloggtorka, vilket jag även är nu. Men nu äntligen kunde jag ladda ner WordPress på min dotters telefon och kunde även logga in på den. Det är där det har krånglat att jag inte har kunnat logga in på över en månad. Så jäkla tråkigt det har varit. Men nu äntligen gick det. Nu vill jag inte ha något mera uppehåll i bloggen.

Under denna månad har min andra bok om busiga lilla Ines kommit ut.

Känns helt underbart. 🙂 glädjen när jag höll i din här boken var lika obeskrivlig som när min första bok ”Är det morgon nu?” Kom ut. Helt fantastisk glad är jag 🙂

20140222-122938.jpg

Båda böckerna är tvåspråkiga på svenska i kombination med ett annat språk. Förlaget Vivlio ger ut alla sina böcker på flera språk i kombination med svenska. Bra för tvåspråkiga familjer eller för den som vill lära sig ett nytt språk.

20140222-123514.jpg

Boken finns i fyra språkkombinationer
Svenska/Amhariska, svenska/arabiska, svenska/ somaliska och svenska/tigrinska. Extra roligt tycker jag.

Nu är det bara för mig att fortsätta min dröm mot ett författarskap med flera utgivna böcker. Har flera manus på gång som sedan ska skickas iväg till förlag.

Tack alla ni som fortsatt tittat in här hos mig trots uppehållet.

Önskar er alla en fortsatt trevlig helg 🙂

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.