Husetfullt.

Smurf feber.

I dag är Evald och Arvid bättre, så skönt. Lite hängiga och har mycket mindre hosta 🙂 det icke så roliga är att Hjalmar och Hedvig börjar få liknande jobbig hosta som småkillarna. Vi får se hur det är i morgon.

Dvd:en går varm, samma filmer med smurfarna . Barnen älskar dom små blå figurerna. Hjalmar och Arvid kan inte se sig mätta på dom. Det blir lite tjatigt i längden kan jag tycka. Filmerna nöts sönder snart.

20131126-160250.jpg
Bild från nätet.

Smurfar på film och smurfar på golvet. Cornelia har under några år samlat på figurerna och nu är dom helt plötsligt helpoppis bland barnen.

20131126-164224.jpg
Bild från nätet.

Vår hund Buster älskar också smurfar. Han brukar springa iväg med dom. Helst dom större varianterna som barnen har fått i Happy Meal för länge sedan. Det är smurfar feber hos oss. Haha.

Just nu sitter jag i bilen och väntar på min kära Danne. Tänk att det är mörkt när vi åker på morgonen och mörkt när vi är på väg hem. Skulle inte skada med lite snö som piggar upp. På morgonen var det kallt och vi fick skrapa bilen. Rutorna var totalt isiga. Är det ändå kallt och -3 grader kan det lika gärna komma snö. Det känns även faktiskt varmare då.

En tur till affären är nästa anhalt. Fattas lite smått till middagen som kroketter till köttet. Ska faktiskt bli väldigt gott med middag. Börjar bli väldigt hungrig. Bäst att sätta fart…

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.