Husetfullt.

Tjooohoo

Bara två sjuklingar hemma 🙂 alla andra har varit iväg i dag. Evald och Arvid har fortfarande hosta och är lite febriga, men även där känns det att det går åt rätt håll.

I går smet jag till affären och det går ju inte att glömma att julen nalkas.


Hjalmar och Hedvig vid den lilla tomtebyn.

Cornelia och Elias är på träning och dom andra barnen är väldigt trötta. Inez slocknade för över en timme sedan. Det är en lugn och skön måndagskväll, vilket är välkommet. Det tog på krafterna att återgå till vardagen efter nästan två veckor hemma för barnen.

Riktigt kallt har det blivit också, skulle inte förvåna mig om det kommer snö snart. Upptäckte i morse att det fattas vantar mm. I byrån ligger så snyggt två högervantar av samma sort, en vänster vante av en annan modell, vantar som var lite trasiga osv. Det blir att handla ett gäng nya. Likaså så går det troll i ungarnas jackor. Inte konstigt kanske eftersom dom är väl använda och är ärvda osv. Jag tror bestämt snart att varenda dragkedja är trasig. Måste ändå säga att kvalitén på kläderna har varit bra, eftersom dom har kunnat användas av flera barn. Inget att göra åt. Får köpa nytt. Först ska jag bara rota runt i skåpen och se om något går att använda. Det är toppen att spara tills någon kan ha ett plagg. Kommer alltid till användning igen.

20131125-202533.jpg

Inez fräcka kängor som hon valde själv igår. Hon gick iväg i dag så glad, så glad till skolan.

Nu ska jag göra det sista rycket för i kväll.

Trevlig vecka till er alla 🙂

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.