Husetfullt.

Födelsetavlor är väldigt roliga att göra.

För en tid sedan så började jag att göra doptavlor, namntavlor och födelsetavlor. (Finns många namn på sådana tavlor). I vilket fall som helst är det väldigt kul att rita,teckna och måla dessa. För att tavlorna blir så uppskattade, och det blir ett litet minne. Här är två tavlor som jag gjort till mina barn Inez och Hjalmar.

20131117-143948.jpg
Inez prinsess tavla.

20131117-144309.jpg
Hjalmars dinosaurier tavla.

Även dop/namn och födelsetavlor går att beställa. Ni kan välja valfritt motiv och färger. Beskriv bara noggrant vad ni vill ha tex flygplan, bilar, elefanter, prinsar, prinsessor med eller utan slott, fotbollspelare mm. Motiven är oändliga. Glöm inte vikt,läng, datum, klockslag om ni vill ha med det på tavlan och givetvis namnet på barnen. Mer detaljer , bättre resultat. Ögonfärg, och hårfärg på barnet kan också vara bra för mig att veta. Storlek på tavlan kan också önskas. Tavlorna ovan är gjorda på A4 papper. Det kan tänkas att man vill ha något annat. Önskar ni en tavla så
Maila mig på: [email protected]

/ Maria

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.