Hurricanes and Geeks – En till LOPPI.se webbplats

Hurricanes and Geeks

Annons

Mammaledig och student

När jag var mammaledig med Isolde var jag så uttråkad att jag knappt visste vart jag skulle ta vägen. Bebisar är gulliga och så, men dom är förbannat tråkiga också! Så, den här gången bestämde jag mig för att göra det på ett annat sätt – jag sökte lite distanskurer på högskolan, och kom in på ett par stycken. Så, i måndags påbörjade jag en kurs i juridik och kommande måndag startar en kurs i akademisk engelska.

Jag har bara pluggat och vart mamma på samma gång i en vecka, men jag kan redan nu säga att det bjuder på en hel del utmaningar. Jag måste hinna läsa, kolla föreläsningar och göra delprov – allt medan jag också måste vara mamma på heltid – men jag tycker det känns som att jag fått in ett ganska bra flow på det (än så länge, får tilläggas).
Idag till exempel, Magnus har vart på jobbet sedan klockan 12, och Isoldes pappa skulle inte hämta henne förrän klockan 17. Så, medan hon sov middag satte jag Elliot i hans babysitter, gungade den med foten och läste på om avtalsrätten. När Isolde sedan vaknade och hon hade fått i sig lite mat och så där, tappade jag upp ett bad till henne, som jag hade lovat, sen satte jag mig på toalettstolen och läste, lekte med lillan, och gungade Elliot med foten igen. Nu ska jag sätta mig och vika våtservetter och passa på att kolla på ett par föreläsningar under tiden. Jag kan inte hjälpa att känna mig lite som en super mom!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentera (0)

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons