Höststart 2019

Höststart blir VMB INfluencer Awards

LOPPI har under flera år arrangerat det populära influencereventet “Höststart”. Förra året, 2018, fick eventet en lite ny skepnad då fokuset för eventet var microinfluencers och influencer som yrke.  I år tar vi det ett steg längre!

Snart är det dags igen för vårt stora höstevent men i kombination med att vi nyligen lanserat Vimedbarn 3.0 – en samlingsplats för bloggare, instagramstjärnor, youtubers och poddare inom barn- och familjekategorin – kommer vi i år ta eventet till en nivå. Höststart byter 2019 namn till VMB Influencer Awards och årets tema är karriär, kvinnligt entreprenörskap och balans. På plats kommer det vara kunniga talare, inspirerande profiler och aktuella varumärken. Alla redo att dela med sig av sin erfarenhet och kunskap i influencerbranschen. Dessutom delar vi ut pris till vinnarna som nominerats och röstats fram av er!

Klicka här för att läsa mer om eventet, anmäla ditt intresse att komma eller nominera dig själv eller någon annan som vinnare i VMB Influencer Awards!

LOPPI Höststart 2018

Vill du veta mer om vad som hände på förra årets eventet eller var du där och vill se om du hamnade på bild? Spana in eventfilmen här under: