Kolmården på tisdag – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Annons

Kolmården på tisdag

Tänk att det redan har gått ett år sen vi var på Kolmården sist. Då var insidan snurrig, trasig och rörig. Nu känns livet mer stabilt och jag är så mycket lyckligare och lugnare nu. Vi hade en mysig dag då, men jag ser fram emot tisdag ännu mer. Jag, barnen och Maria ska hoppa in i bilen tidigt och åka dit. Jag ser mest fram emot att åka linbanan, den är så rolig och mysig. Men att bara få umgås med barnen så här många dagar i sträck är underbart.

Lilla Alice.

Jessica sminkade barnen som katter… eller lejon?

Jag känner så mycket kärlek till Alice och Philip och det fina är att kärleken växer för varje dag. Visst är vissa dagar otroligt kämpiga och jag tappar tålamodet. Men sen jag har barnen på halvtid känner jag att tålamodet har blivit större. Jag har mer överseende med saker och ting. Nu är det dags för dagens andra kopp kaffe och så ska jag betala alla räkningar. Jag såg att några undrade om jag kunde skriva ett inlägg om min ekonomi och hur den förändrades efter skilsmässan. Det kommer nästa vecka!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Cecilia

    Vad bra du är på att skriva! Samarbeten eller det där fina personliga! Jag undrar hur ni kommer göra nu när barnen blir större. Blir det varannan vecka snart?

  2. Geraldine

    Hur hemskt det än låter, det skulle nog inte vara så illa med halvtid generellt. Kanske vara sitt bästa jag lite oftare…

Annons