PMS, tårar och lite shoppingtips – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

PMS, tårar och lite shoppingtips

Inlägget innehåller annonslänkar*

Jag känner av min PMS på ett helt otroligt sätt den här månaden. Jag glömde ta min medicin i morse men nu har jag tagit dubbel dos Premalex. Jag känner att den medicinen verkligen hjälper och det är skönt. Idag har jag en sån där tung gråtdag. En dag där jag gråter åt allt. I morse när jag sa hej då till Nicklas började jag gråta. Vi ses på tisdag igen, så det är verkligen ingen evighet. Men det kändes tungt att säga hej då. Den här veckan fick vi inte så många dagar tillsammans på grund av sjuka barn (Alice) och jobbresa till London för Nickes del.

Men men, nu ska jag rycka upp mig. Det är Valborg på måndag hörrni! Nu börjar våren på riktigt. Eller? Firar ni Valborg? Jag såg att de tänder brasan vid 20:00 här ute i Åkersberga, det är för sent för mina små kottar. De ligger i sängen vid den tiden. Och vi ska till invigningen av Kolmården på tisdagen så jag vill att de ska vara pigga och glada då. Jag bjuder på några shoppingtips denna löningsfredag. Estée Lauders foundation på bilden är min absoluta favorit. Så bra! Det där linnet med spets bara måste jag klicka hem. Man kan inte ha för många linnen.

*Annonslänk, vad är det?
Vi på LOPPI jobbar med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maja

    Men Kolmården öppnar väl idag, lördag redan? Men är kanske nån extrainvigning på tisdag? Vi ska till Kolmården på måndag för o ”slippa” fira valborg 🙈 dom tänder brasa sent här oxå.

  2. Emmelie

    Vilken supermysig filt du har över axlarna.
    Ja vi brukar oftast äta middag med kompisar innan och sen klär vi på barnen då det alltid är så förbaskat kallt på Valborg (?!) och pker och tittar på en brasa. Mina brukar oxå sova så dags men det blir en undantagsdag. Vad mysigt med Kolmården! Vi ska till Parken zoo på premiären, ska ni dit oxå?