Lacka naglarna i glassiga pasteller – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Lacka naglarna i glassiga pasteller

Inlägget innehåller annonslänkar* 

Mitt och Jessicas lack kommer från Depend och är i färgen Spiritual Bliss. 

Vår och sommar = ljusa och pastelliga färger på naglarna och våren och sommaren 2018 år inget undantag. Jag lånade Jessicas lack, som ni ser på bilden ovan och det sitter verkligen bra. Tanken är att man ska ha baslack, lack och sen topplack, men ja. Jag och mitt tålamod. Jag känner aldrig att jag har tid att pyssla så länge med nagellack. Jag slängde på två lager och det har suttit riktigt bra. Trots att jag idag jobbat på lager och packat massa skönhetsprodukter. Tips på prisvärt och bra nagellack! Här nedanför kommer fler ljusa och pastelliga lack som jag gärna skulle använda i vår och sommar.

 

 

Jag minns en sommar när jag nästan alltid hade turkost eller ljusblått. Nu är jag mer inne på lila eller rosa. Eller nude/beige. Jag tänker ofta “Det där ska jag ha när jag är brun” men ja… De där dagarna jag är riktigt brun är inte så många. Om jag inte kör med brun utan sol vill säga. Jag ska faktiskt testa en ny bus i helgen. Recension kommer!

Ljusrosa naglar till rosa – också en favorit! Nu har jag gjort en kopp te och ska sätta mig och jobba. Det tog väldigt lång tid med nattningen vilket i och för sig var väntat eftersom Alice sov en timme på eftermiddagen. Vi läste två sagor och sen låg vi i sängen och lyssnade på fåglarna. Jag älskar att bo precis vid skogen och höra ljudet av de små fåglarna som kvittrar utanför fönstret. Det är så rogivande att jag nästan somnar vid alla nattningar. Idag lyckades jag dock hålla mig vaken tack vare en energidryck innan läggningen.

*Annonslänk, vad är det?
Vi på LOPPI jobbar med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.