Angelica Lagergren

Där på yogamattan kom alla tårar

Förra veckan var jag inbjuden till ett event som LOPPI, Sheila och Clarins höll i. Det var ett yogaevent hos Urban Om i Stockholm, ett pass med yin yoga. Total avslappning och stretching, jag skulle behöva minst ett sånt pass i veckan. Minst. Jag är så stel och öm i musklerna och ja, hela kroppen. Spana gärna in Jessicas insastories där jag testar att göra olika övningar… Det går åt helvete minst sagt. Men vad gör man inte för att underhålla er som följer oss. Alla bilderna i inlägget är plåtade av Poppy som är en grym fotograf. Jag älskar tonen i bilderna. Skulle jag gifta mig igen vore det underbart att ha henne som fotograf.

I kläder från Rönisch som vi alla fick ta med oss hem. Sån lyx!

Det var första gången jag var på Urban Om. Jag såg att de har ett pass med kundalini meditation och den vill jag testa. Jag var på ett ställe som heter Bara Vara uppe i Dalarna för många år sen och då körde man mycket kundalini. Det släpper verkligen på känslorna. Det gjorde det här yogapasset också…

Innan passet med mobilen i högsta hugg.

Så fint med de rosa mattorna till de rosa topparna.

Emelina i total avkoppling.

Den här övningen var så skön för ryggen och höfterna.

Efter passet bjöds vi på goda juice, avokadomacka med massa chili på och ingefärashots. Mums!

Jag grät under passet. Yogainstruktören Hanna Linder pratade om kroppens olika lager, både fysiska och psykiska. Spännande och som sagt, det öppnade upp för känslor och tårar. Jag lät tårarna rinna även om rummet var fullt av folk. För mig blir det bara viktigare och viktigare med meditation och mindfulness. Jag behöver jobba inåt för att ta mig framåt i livet. Jag känner att jag har en rätt bra balans just nu när det kommer till just mindfulness, men mycket vill ha mer. Jag tycker om att gå in i mig själv och lyssna på min inre röst. På det inre barnet. Kanske låter flummigt, men jag älskar det. 

En av tre ansiktsmasker från Clarins som jag fick med mig hem.

Fint att jag matchade lacket med linnet. En slump såklart. Nu är det dags för lunch här på kontoret. Vi har haft en produktiv förmiddag där vi fått massa saker gjorda. Saker som behövts fixas med länge är nu löst. Skön känsla att ha hunnit med så mycket och det bara är tisdag. I morgon kommer barnen igen, längtar.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Matilda

    Åå vad roligt att du gillade vår goda juice råsaft 😍. Gör mig glad att se vår juice i ditt flöde då jag läser din blogg varke dag. .. Tack.

  2. Alexandra

    Heh;! För ett tag sedan skrev du om en weekendbag och jag hittar inte inlägget. Vad är det för märke på de väskorna? Skulle vara supertscksam för svar 🙂