19 favoriter i ljuvliga pasteller – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

19 favoriter i ljuvliga pasteller

Inlägget innehåller adlinks*

God morgon fina ni. Någon mer än jag som är sugen på att uppdatera vår- och sommargarderoben med ljusa och pastelliga plagg? Jag vill verkligen ha en rosa kavaj och den här från Ichi ser fin ut. Jag såg att även Mango har en prisvärd, jag måste ta mig till en butik och testa. Jag har köpt ett par nya sneakers från Nike, men sneakers kan man ju aldrig få för många av, eller hur? Ett par i ljusblått/turkost vore fint till ett par slitna jeans i vår. Jag såg att Linn Herbertsson hade på sig en sååhåå snygg ljusblå kappa igår på instagram… Den kostade dock 2.800kr, så lite för mycket för vad jag har råd att lägga just nu.

Världens gulligaste girlang till barnrummet med ett fint budskap. Träfrukter och leksaker är något som både Alice och Philip tycker om att leka med. Speciellt som de här ovanför, som går att dela på med en kniv. Tänk att det kan vara så roligt. Och tips till er som har bebisar, kolla nappen och den randiga klänningen. Så sött!

*Adlinks, vad är det?
Vi på LOPPI har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.