Angelica Lagergren

Radera exet ur ditt liv – jag gästar P1

Idag sändes programmet ”Kropp & själ” i P1 där jag medverkade. Jag var i deras studio förra veckan och spelade in och idag sändes alltså avsnittet. Jag pratar om hur jag och S träffades, hur vår relation var och om skilsmässan. Om den där tuffa tiden när jag bara ville gå, gå, gå. Och gråta. Jag grät så mycket de första månaderna. Det var som att tårarna varken kunde eller ville ta slut. Men jag är glad för det, att jag tillät mig själv att känna så mycket som jag gjorde. Jag tror att det hjälpte mig mycket i bearbetningen.

Det blev ett fint program med många vackra ljudeffekter. Sorgligt stundvis, speciellt när jag pratar om barnen i och med skilsmässan. Jag berättade om hur det var första gången jag träffade barnen i nya kläder, när de hade varit hos S. Den konstiga känslan… Det låter kanske märkligt, men lyssna får du höra hur jag förklarar. Här kan du lyssna på programmet i P1. 

 

Foto Jessica Silversaga

Jag pratade en del om bröllopet i radioprogrammet och det spelas en del av den sången Molly Sandén sjöng under vigseln i Tyresö kyrka. Jag känner ingen sorg när jag ser bilderna från bröllopet. Kanske för att kärleken var rätt död när skilsmässan blev ett faktum. Det är liksom ingen hjärtesorg jag känner. Jag ser tillbaka på bröllopsdagen med glädje. Det blev en fin dag med massa skratt och kärlek från nära och kära. Talen från vännerna, syskonen och familjen var magiska.

Här var jag så pirrig, timmarna innan vigseln och vi befann oss i en svit på Berns hotell i Stockholm. Det regnade utanför och äntligen hade alla fått på sig alla kläder och var fixade och klara. Maria, Maria, Caroline, Jessica och Ida var mina fantastiska tärnor på den stora dagen. Min klänning och slöja kommer från Ida Sjöstedt.

Fina fina vänner.

Jag har använt min bröllopskjol en gång till, när min kompis Angelica fyllde 30 år. Nu kommer jag nog sälja den. För rätt pris får någon köpa den. Det känns lite sorgligt men jag vet i ärlighetens namn inte vad jag ska göra med den. Jag kommer aldrig mer ha på mig den.

Underkjolen är i siden och sen är det massa, massa, massa tyll. En dröm på alla sätt och vis.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Lyssnade precis och blev mycket berörd. Tycker verkligen du är stark som nu, ett år senare, har kommit så långt. Jag beundrar dig oerhört och hoppas jag kan lyckas utveckla lite av din styrka i mitt liv!