Angelica Lagergren

Vad betyder hjärtat på din handled?

FRÅGA: Har inte följt dig så länge, vad står hjärtat för och hur är det gjort? Eftersom det är så ljust tänker jag på. Hoppas frågan är okej.

SVAR: Frågan är självklart okej! Alla frågor är okej att ställa, det är bara det att vissa frågor kan jag inte svara på. Mest är det frågor som rör andra som kan vara lite knepiga att besvara. Men hjärtat på handleden är enkel att svara på. Jag gjorde en tatuering för flera år sen, en tatuering som jag ångrade i samma sekund som jag lämnade studion. Usch. En hemsk känsla. Jag minns att jag ville ha en sån för att Carolina Gynning hade ett hjärta på handleden. Det här är typ 10 år sen.

Som sagt ångrade jag mig och ganska snabbt började jag kolla upp hur jag kunde ta bort den. Jag fick vara med i ett reportage i tidningen amelia och ta bort den. Det är riktigt dyrt att ta bort tatueringar med laser, så det var grymt att få medverka i reportaget. Det tog över ett år att ta bort den. Och borta är den ju inte. Det blev istället ett vitt hjärta. Jag tycker att det är så snyggt! Jag älskar mitt hjärta på handleden nu.

När jag har varit och lämnat blodprov har personalen frågat flera gånger vad jag gjort. En gång fick jag frågan om jag försökt skada mig själv, men det har jag inte. Har ni några tatueringar som ni ångrar? Jag har en till, ”Angel” står det ovanför fotknölen. Den vill jag gärna ta bort, jag ogillar den så mycket.

Det är kyligt på kontoret idag så jag har svept in mig i en filt. Nu är det dags att fila på mitt gamla CV. Jag och Jessica sprang precis på ett sjukt roligt extrajobb, av en slump och de ville se ett CV. Efter det ska jag kippa nästa veckas avsnitt av Tvillingpodden som är en frågepodd. Det kom in massa roliga frågor!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sandra

    Jag har 5 tatueringar som alla har en betydelse för mig. Den som betyder mest är symbolen som är på min brors gravsten, den gjorde jag när jag var 17 och har inte ångrat en sekund.
    Jag ska göra min sjätte snart. Min äldsta son skrev ”mamma” med ett hjärta på varje sida och den ska jag ha på handleden.

    Jag tycker ditt hjärta ser häftigt ut när det är vitt, originellt och diskret ändå. Trodde faktiskt att du hade tatuerat det så ?

  2. Johanna

    Varför kan du inte svara på min fråga för några dagar sen?:) ang alla gratisgrejor ni får, och att vart och vartannat inlägg innehåller spons.

    1. Angelica Lagergren

      Hej Johanna, jag kan absolut svara på det. Jag håller inte med dig. Jag tycker du ska se bloggen lite som ett magasin. Ett magasin innehåller annonser, så även denna blogg. Men annonserna i detta fall är samarbeten, som är med personligt inslag. Tråkigt om du inte gillar de inläggen, de får du hoppa över då kanske? 🙂 Jag bloggar inte för att få resor eller gratisgrejer. Det här är mitt jobb. 🙂

  3. Elin

    Jag har ett hjärta på handleden (höger) jag med. Jag gjorde den när jag var 18 (är 24 nu) och hade det ganska jobbigt just då, gjorde den för min skull för att jag skulle kunna titta på den och veta vad som faktiskt betyder något. Var livrädd att jag skulle ångra den, men har än så länge inte ångrat mig en sekund. Kanske kommer jag ångra mig om några år?

    Däremot är jag sugen på en till tatuering, en hyllning till mina syskon. Men vet inte vad jag ska göra, och tills jag är 100 säker, så väntar jag 🙂

  4. Diana

    Jag har över 5 tatueringar tror jag och nej jag ångrar ingen. Jag tänker igenom de otroligt noga och otroligt länge innan jag gör det just för att de ska vara på min kropp i så många år. Nu menar jag inte att låta som att jag säger det pikande mot dig, vilket det kan låta som via text utan jag pratar utifrån mig själv. Jag gör bara tatueringar som verkligen betyder något starkt för mig för då är det svårare att ångra sig.