Klänningar till student och bröllopsfest – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Klänningar till student och bröllopsfest

Inlägget innehåller annonslänkar*

Jag tog studenten 2004, det är ju en herrans massa år sen. Jag pluggade media och dagen var en dag av ren och skär lycka. Att åka flak var SÅ KUL! Jag minns hur länge jag letade efter den perfekta studentklänningen. Idag skulle jag inte kalla den perfekt, men då gillade jag den så mycket. Den var cremevit i siden med en tyllkjol under. Den satt i ärlighetens namn inte så bra, men jag älskade den. Det var ju huvudsaken. Jessica hade en likadan.

Här kommer några tips på studentklänningar: 

Hade jag tagit studenten nu hade jag valt nåt med bar rygg och spets, jag tycker att det är så fint. Den här klänningen (nr 3 på bilden) har ju dessutom en väldigt fin liten ärm.

Ska du på bröllopsfest? Här kommer några tips från mig. 

Jag är på jakt efter två olika klänningar, till två olika bröllop i sommar. Det ena vet jag inte vad det är för dresscode på än. Jag älskar att gå på bröllop. Jag fick en fråga om jag är bitter eftersom jag är skild, men det är jag inte. Jag tycker att alla som vill ska gifta sig. Även om jag är skild är jag tacksam över den dagen. Det var en fin dag med minnen som jag bär med min resten av mitt liv. Tal från mina föräldrar, tal från bästa vännerna och Jessica. En dag att bära med mig i hjärtat för evigt. <3

*Adlinks, vad är det?
Vi på LOPPI har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Elin

  Åh, kan du inte lägga länkarna i samma ordning som bilderna? Måste liksom gissa mig fram nu.
  Kram på dig!

  1. Nina

   Jag har märkt att Angelica alltid gör så och antar att det ä för att man ska behöva klicka på alla länkar innan man “hittar rätt”, alltså får hon mer klick = mer pengar. Tycker det är en jättetråkig och ful strategi.

   1. Angelica Lagergren
    Angelica Lagergren

    Hahaha neeej! Fattar att du tror det, men jag vet faktiskt inte hur man gör. Ska självklart kolla upp detta. Fattar att det är irriterande. 🙂