Att leva i en liten väska varannan helg – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Att leva i en liten väska varannan helg

Inlägget innehåller adlinks*

Jag trivs absolut bäst hemma hos Nicklas, så det är mest hos honom vi är när vi inte har barnen. Jag var hemma hos honom på vår första dejt och kände mig hemma på en gång. Vi hade ringt varandra med face-time varje kväll hela veckan innan vi sågs, och han hade haft en rundvandring hemma. Jag visste redan innan jag kom dit att jag skulle trivas… Det är nåt med doften hemma hos honom (bland annat!) som gör att det känns så hemtrevligt och tryggt. Dessutom är han duktig på inredning och har minst sagt ordning och reda hemma.

Jag i skönaste sängen jag sovit i och en liten del av Nicklas kök. 

Hur som helst, dit jag ville komma med det här inlägget var att jag lever i en liten väska varannan helg. Nicklas har gjort plats för mig i sitt badrumsskåp, så gulligt och fint tycker jag. Och han har sagt att han ska göra plats i en garderob. Men som det är nu packar jag ner massa grejer när jag bor hos honom varannan helg. Jag skulle gärna ha en snygg och bra weekend-väska att packa i.

 

Den här weekendväskan från Bagasi skulle jag gärna använda varannan helg. Och tråkigt nog har mitt fina, fina datafodral från P.A.P gått sönder. Det har blivit ett hål i lädret så den behöver bytas ut… Om den inte går att laga? Jag vet dock inte hur. Kanske att man kan lämna in den någonstans, annars får jag bara inse att jag behöver köpa ett nytt fodral. Datorn är ju med mig varje dag. Den och mobilen är mina arbetsredskap som jag inte klarar mig utan.

Jag gillar såna här lyxiga och ordentliga resekit. Inte bara små engångsprodukter, utan grejer man faktiskt kan använda flera gånger. De här fyra små kitten skulle jag gärna ställa hemma hos Nicklas. Nu har det blivit dags för mig att krypa ner i sängen. Jag ska bära in Alice i hennes säng, men Philip får sova kvar med mig. Jag tycker att han sover bäst när han får stanna kvar i min säng. Hos S sover han tydligen bäst i eget rum. Det är ju olika det där. Jag fick en fråga varför jag övade på att de skulle sova i egna rum, när jag egentligen inte ville det. Jag ska skriva ett eget inlägg om det. För jag vill inte det, precis som jag skrev. Jag vill att i alla fall Philip ska sova inne hos mig.

*Adlinks, vad är det?
Vi på LOPPI har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en adlink, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.