Påskpyssel med alla tre barnen – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Påskpyssel med alla tre barnen

Det är svårt att förklara lyckan som spred sig i min kropp i morse när barnen kom hit. Jag gick och slängde soporna och möttes av två små glada munkar i vagnen. Philip sa “Åh, nu ska jag vara där, i mammahuset” och så log han. Ni som också har era barn på halvtid vet kanske hur saknaden kan göra så att kroppen och själen värker av längan. Nu är hjärtat fullt av kärlek istället. Så underbart att de ska vara hos mig hela påsken lång. De ska till S på tisdag, men sen ska de vara hos mig igen onsdag och torsdag. Lyckan är total!

Gos med Alice. Jag bjöd över Elsa på lite påskpyssel så att Ibbe och Jessica fick packa och göra sig i ordning utan att behöva underhålla sitt lilla kiddo. Alla tre barnen skrek av glädje när de möttes i dörren. Philip drog in Elsa och sa “Vi ska måla äggar. KOOOM!”.

Elsa hjälpte till att hänga upp saker i påskriset.

Alla barnen fick sitta på bordet så att de nådde påskriset. Alice hade på sig nya skorna från River Island, aldrig använda ute. Så det var okej för mig att hon hade de på bordet.

Det pysslades inte så länge… Jag tror att Alice och Elsa tröttnade efter fem minuter….

…men Philip satt med mig i 40 minuter och målade och satte fast äggen i riset. Han var verkligen koncentrerad och njöt av att bara sitta han och jag och pyssla.

“Jag skriver mitt namn här mamma” sa Philip. Det kan han inte göra än, men det sa jag inte till honom.

Älskade kusiner. Jag är så glad att vi bor typ 50 meter ifrån varandra.

När Philip vaknar från sin vila ska vi hoppa in i bilen och åka till morfar Acko. Vi har gjort ett påskägg till honom. Han har varit på Kanarieöarna i två veckor. Saknaden är stor från oss alla! <3 Hoppas att ni har en fin långfredag.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Hej!
  Mysigt att påskpyssla 🙂 vart kommer ditt köksbord ifrån? Jag letar efter nåt liknande 🙂

 2. Mia

  Mysigt att ha barnen i påsk!
  En fundering bara.. brukar du känna dåligt samvete för den andra föräldern när barnen är hos dig och du vet att han är ensam och känner stor saknad efter barnen?
  Glad påsk, kram!

  1. Angelica Lagergren
   Angelica Lagergren

   Ja, väldigt mysigt att de är hos mig. Nej, faktiskt inte alls. Inte det minsta dåligt samvete. Jag är övertygad om att det hade känts annorlunda om det varit jag som lämnat honom. Men eftersom beslutet var hans, så är det hans val att ha barnen halva tiden. Sen sitter han inte ensam vad jag vet. 🙂 Kram och glad påsk!