Angelica Lagergren

Lunchrast och poddinspelning

Idag sitter vi på kontoret och jobbar. Annika är här med oss, så mysigt. Vi har precis ätit lunch. Jag försöker spara pengar inför sommaren och semestertider så jag tog med mig mat. Det blev en sallad som Nicklas gjorde igår. En sallad med fetaost, grönsaker och quinoa. Gott och nyttigt!     

Selfie i soffan innan vi åkte till kontoret. Idag har jag fått på mig smink och vi har haft en plåtning på kontoret inför ett kommande samarbete till Tvillingpodden. Vi försöker enas om vilken typ av musik vi ska lyssna på…. Haha, det är inte helt lätt. Just nu är det någon topplista. Jag föredrar lugn och stillsam musik på kontoret. Jessica är mer en partyperson som gärna skrålar med högt och mycket…

Tänk vad mycket billigare det blir att fixa matlåda än vad det är att köpa mat ute varje dag. Hehe och idag gratis eftersom Nicklas bjöd på maten… Men på riktigt alltså. Jag är dålig på att göra matlåda och köper oftast lunch ute, det blir ju minst 500 kr i veckan. 500 kr som skulle kunna gå till annat, roligare än lunch ute.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
   1. Susanna Maria

    Har du varit och doktorn och tagit blodprov? Jag var själv väldigt trött och testade mig för vad det kunde vara. Tydligen har jag brist på både D-vitamin och Järn, vilket gör att man blir väldigt trött. Efter att jag börjat med tillskott så är jag mycket piggare. Kanske skulle kolla upp det?
    Kram på dig

 1. Susanna Maria

  Hej fina du,
  Jag hörde på eran podd igår och blev så ledsen över att du fått elaka kommentarer efter att du gått och lagt dig igen när barnen var vakna och ville leka. Skrev ett inlägg om det på min blogg om vad jag tyckte…
  Vill bara att du ska veta att du är en underbar mamma och du gör det som är bäst för dina barn. <3
  Älskar eran podd och har lyssnat sen ni startade 🙂
  Måste också bara få säga att jag är såååå glad för din skull att du träffat mannen i ditt liv!
  Puss, kram och go helg på er

 2. Karo

  Sätt in de pengar du sparar på lunchlådor, koka eget kaffe etc, på ett semester konto. En sådär 70 kr om dagen blir en del.