Bröllopsklänning, barnbidrag och budgetfynd – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Bröllopsklänning, barnbidrag och budgetfynd

Inlägget innehåller annonslänkar* 

Jippie! Barnbidraget har kommit, dags att shoppa! Skoja. Men jag är sugen på att shoppa lite nytt till sommaren. Jag ska på två bröllop och håller på och letar efter klänningar att ha på mig. Jag skulle gärna ha en ljusrosa, gärna i spets. Den här nedanför är superfin tycker jag. Sen tycker jag att det är så fint med ljuslila eller kornblått.

Har ni testat ansiktsrengöringsborsten från Foreo? Jag fick hem en sån förra veckan, jag ska testa den och återkomma med vad jag tycker. Jag såg att den här lila tröjan nedanför är på rea. Jag tycker att den lila nyansen är så himla fin! Men jag har alldeles för många stickade tröjor i min garderob här hemma. Ändå är det stickade tröjor jag vill köpa när jag är ute och shoppar.

Stickad tröja från Gina Tricot hittar du här. 

Den här skulle jag vilja ha. Jag älskar ärmarna på den här. 

Nu är det dags för mig att vila en stund. Jag och Jessica var ute och tog en långsam promenad ute i solen. Så himla skönt. Och så har vi ätit en ljuvlig lunch. Recept på lunchen kommer. Det blev rester kvar så det blir samma sak till middag.

*Annonslänkar, vad är det? 
Vi på LOPPI har börjat jobba med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Therese

    Tack för tipsen på tröjorna, jag råkade klicka hem båda!🙈 Gärna fler shoppingtips..jag tycker du har en så fin klädstil! 😃