När det sa klick! – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

När det sa klick!

En klok person sa till mig att man inte kan styra eller bestämma när kärleken kommer. Gör det den det, så gör den det. Det går inte bestämma en tid som passar perfekt. Jag var inte alls beredd. Jag sökte inte efter kärlek just nu, men den slog till som en blixt. Det låter otroligt klyschigt men det ska bara klick. Och som jag skrev tidigare så försökte jag faktiskt styra av det hela. Inte erkänna vad jag kände, för jag kände att jag behövde vara själv ett tag. Älska mig själv. Hitta mig själv. Lägga all tid och fokus på mig själv och barnen. På att läka och gråta klart. Älta mitt misslyckande i och med skilsmässan. Jag har varit otroligt rädd för kärlek. Otroligt rädd att ge bort mitt hjärta igen till någon annan. Rädd att bli sårad. Men om man inte vågar igen får man ju heller aldrig uppleva det där underbara med att vara kär. detsaklick

Livet och kärleken ville annorlunda än vad jag hade planerat. Och jag är så glad över det. För första gången på väldigt länge känner jag ett inre lugn. Jag har känt mig vilsen och orolig. Och jag vet att en annan person inte kan läka alla mina sår, men med honom känns det rätt. Så mycket kärlek i en och samma kropp. Så mycket stabilitet och trygghet. När han håller mig i sin stora famn känner jag att jag kan vara jag till 100%.

IMG_2671

Han tog mig med storm och även om allt är väldigt nytt vill jag inget hellre än att berätta för er fina läsare att jag är förälskad. Det är en fin känsla och jag hoppas att den fördjupas och att detta kan bli något mer. En framtid. Ett liv tillsammans.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sandra

  Blir så uppriktigt glad! Även om den nya relationen inte tar bort smärtan kring att vara ifrån barnen och allt som hänt, så gör dig mig så glad att du i det här hittar glädje och kärlek.
  Som så många andra så har jag, precis som du, råkat utför en tuff skilsmässa med små barn och fått hantera att någon annan bara bestämmer hur ens liv ska förändras – och man kan inte påverka något. Från att vara en älskad och viktig person blir man bara inget. Just därför blir jag så glad att du vågar gå in i något nytt, det är du så värd.
  Tack för att du delade med dig det här ❤️

  1. Angelica Lagergren
   Angelica Lagergren

   Tack Sandra. Tack för fin kommentar och tack för att även du delar med dig. Precis som du skriver så tar ju inte detta bort all smärta, men det gör livet betydligt enklare att leva. Att ha någon som visar så mycket kärlek är fantastiskt! <3 Att våga satsa på kärleken igen var ett bra beslut. <3 Massa kramar till dig <3

 2. Caroline

  Åh Angelica du ska bara veta att jag blev PÅ RIKTIGT varm av att läsa det här inlägget. Jag har följt bloggen sen Alice var pyttebebis och blev illa berörd av det som hände i våras/somras.. Men nu känns det som att det är kärlekens tid igen i ditt liv.
  Det här förtjänar du. Det här är du så himla värd.
  Massa kramar till dig!!

 3. Martina

  Men så härligt!! Länge leve kärleken ❤️
  All lycka till, ska bli kul att fortsätta följa dig, (er) 😉
  Kraaamis!!

 4. Agnes

  Åh, va fina ni är! Känner inte dig, men är så glad för din skull då jag har följt dig så länge. Du förtjänar det bästa, Angelica! Jag kände samma sak innan jag träffade min sambo Linus, men det sa krasch-boom-bang och så var jag upp över öronen kär i honom. Kärlek är fantastiskt. <3

 5. Nathalie

  Åh så kul att läsa! Är så glad för din skull efter det tuffa året! All kärlek och lycka till till er tu❤️

 6. LM

  Men vad roligt! Jag har följt dig sen du var gravid med Alice och jag har även jobbat med mannen på bilden en kort period (på 3). Hurra för kärleken!

 7. Emelie

  Stort grattis! Har ju känt mig genuint ledsen för dig i alla inlägg kring skilsmässan/ditt mående… Men nu blev jag så genuint glad för din skull!!! Härligt Angelica!

 8. Elma

  Hej Angelica, brukar inte kommentera. Men tycker du förtjänar denna kllle och all kärlek.
  Stefan kändes bara fel för dig på alla sätt och vis. Denna kille är dessutom såååå mycket finare . Heja heja för Er 😍❤️👍

  1. Helena

   Håller med! Äntligen en kille som passar ditt vackra utseende Angelica! 😍 du är värd en snygg kille, vilket du nu har!

 9. Frida Andersson

  Men åååh grattis!!!! Du förtjänar verkligen både äkta kärlek och äkta lycka!! Så glad för din skull finaste Angelica! 😘

 10. Rebecca

  Ååh, det här gjorde min kväll!
  Du är sååå värd att få vara lycklig och jag är enormt glad för din skull. ❤️

 11. Rebecca

  Underbart, ljuvligt och helt fantastiskt!
  Det hände mig med. När jag var som minst redo för det. Jag kämpade med all min kraft för att stöta bort honom men han var starkare och envisare än jag. Han är mitt lugn och min trygghet, mitt i all kaos.
  Lycka till fina du♥️ Njut av det härliga som förälskelse gör med en. Du är värd allt gott

 12. Moa

  Åh så underbart! Det är ju fantastiskt. Njuuuuuut. Ni är superfina tillsammans och du ser jättelycklig ut. Stort grattis till er! <3

 13. maria

  Så härligt, kärleken kommer när den kommer, bara att gilla läget
  Så njut av den så mycket du kan
  Kram
  Maria i Skåne