Angelica Lagergren

Sällskap, kille, dejt… pojkvän?

IMG_2704

FRÅGA: Dom kanske är i ett stadium där man inte riktigt vet vad man ska säga? Dejt, kille…. kanske lättast att bara säga sällskap då?

SVAR: Jag fick en kommentar om att någon läsare tyckte att jag härmade Bella när jag skrev ”sällskap”. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva. En vuxen man… som jag träffar. Är han min kille? Min dejt? Min pojkvän? Jag vet inte. En läsare svarade henne och skrev frågan ovanför… Vad säger ni andra som precis träffat någon? Detta är så oerhört nytt. Och det gick otroligt snabbt. Snabbare än det tidigare gjort. Klyschigt nog sa det bara klick. Och även om jag försökte hålla mig borta, hålla tillbaka… så gick det inte. Jag kände att jag inte var redo för en relation egentligen. Att jag skulle vara ensam ett tag nu och bara tänka på mig själv. Men. Ja, nej. Det gick inte. Jag föll. Och jag mår så himla bra. Och han finns där vid min sida hela tiden. Oavsett hur jag mår. Han torkar mina tårar, låter mig sova på hans bröst. Jag känner mig trygg. Och lycklig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mie

    Herregud hva folk skal henge seg opp i, noen lever tydeligvis av å tråkke på andre, de har det nok ikke så godt med seg selv… høres ut som om du trengte å koble av litt, og for meg spiller ikke definisjonen av selskapet ditt noen rolle, så lenge han gir deg god energi! Nyt! Du er så mye sterkere enn du tror selv Angelica, selv om jeg ikke kjenner deg, vet jeg det!

  2. Karro

    Att Angelica försöker efterlikna Bella är ju inte direkt någon nyhet. Hon tar efter det mesta.. Brist på egen fantasi? Förhoppning om att vara ”inne” och bli poppis.. Allt från hur hon skriver och uttrycker sig till hur barnen ska delas upp vid en skilsmässa, skilsmässan i sig, att det ska yogas, äta vegetariskt mm.. Som sagt Angelica har nog inte så bra självkänsla eftersom hon försöker härma andra hela tiden.. Klarar sig liksom inte på egen hand..

    1. Angelica Lagergren

      Karro/Anna/Lisa/Hanna/Helene – eller vad är ditt riktiga namn? Du kommenterar nämligen under flera olika namn. Men tonen är alltid densamma. Lite trist liksom. Om du nu stör dig så mycket på mig, mitt liv och mina val tycker jag att du ska lägga din tid (och energi!) på annat än att läsa min blogg. Du tycker uppenbarligen att jag gör det mesta fel. Allt ifrån barnuppfostran till sjukhusbesök. Hej då!

      1. Karro

        Ja du Angelika.. Är ju inte bara jag som gjort observationen om att du är en ”Bella-wannabe”. Så helt taget ur luften är det inte. Synd att du saknar självinsikt att inse det själv. Det blir liksom löjligt och fånigt när du hela tiden försöker göra lika.. Och som sagt, fler än jag som konstaterat detta. Ditt sjukhusbesök har jag ingen som helst synpunkt på..??

        1. cass

          Vet du vad ”Karro”, det är väldigt ocharmig att sitta och tala om för en annan människa om Jens brister när du själv verkar vara väldigt oskön. Ta tag i dig själv och sluta leta fel på andra. Det säger bara så mycket mer om dig än om någon annan. Må du hitta din inre lycka någon gång.

    2. Josefine

      Välkommen till verkligheten! Yoga är en av de bästa metoderna att både slappna av och träna och för någon som mått dåligt en stund sätter sig spänningar ofta i kroppen. En skilsmässa kan upplevas som ganska tuff oavsett om man heter Bella eller Angelica, Karro, Anna Lisa osv och jag tror MÅNGA hade försökt göra det bästa av situationen för att orka vara Mamma åt sina barn. Då kan YOGA vara FANTASTISKT! Många som härmas nu då med yoga, uppdelning av barn vid skilsmässa och att vilja äta mer grönt för ens välbefinnande och vår planet 😉 Härma fler härinne och skriv trevliga kommentarer vetja 😉

  3. Diana

    oh my goood blir bara så glad av att läsa det här. Fasen vad du förtjänar det, vad du är värd det. Är så glad för din skull, är så glad att du fann kärleken även om det kanske gick lite för fort enl dina planer men är ändå glad för din skull. Kärlek kan man inte tacka nej till säger det klick så är de klick 😀
    Lycka till fina.

  4. Malin

    Åh, blir så varm i hjärtat för din skull, du är så värd detta! Finns det något tryggare än att somna i någons famn?
    Fina fina Du!
    Kram

  5. Josefin och M

    Låter härligt!

    I någon av de första avsnitten i er podd har jag för mig att ni pratar om att du Angelica blev spådd att du och Stefan skulle göra slut och att du något år sedan (från spådomen räknat) träffa din drömman, har jag drömt detta eller har ni pratar om detta? Vore ju kul om spådomen visar sig vara sann 😀

  6. Sofie

    Tyckte sällskap lät väldigt naturligt i sammanhanget. Det var ju det han var just då, ditt sällskap på hotellrummet ?
    Kul att du träffat någon! ?

  7. Simona Alf

    Åh va härligt att frysa klick! Smäll av alla raketer på en gång! Är det rätt fylls det på med raketer pp löpande band. Ibland massa och ibland färre men det fylls på! ?

  8. Felicia

    Man behöver inte sätta en titel på allt! Sålänge man är lycklig är det väl shit the same vad man kallar det ? ? Stanna upp o njut! Det är du värd ❤️

  9. Tess

    Du behöver inte sätta någon etikett på det tycker jag. Så länge han gör dig lycklig 🙂 Senare i en relation kanske man ”behöver” definiera det man har men just för stunden känns det som att du kan kalla det vad du vill eller inte vill så länge det känns bra ❤️