Från ångestfylld magnetröntgen till avslappnande massage – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Från ångestfylld magnetröntgen till avslappnande massage

I fredags var jag och Jessica med i en undersökning på Karolinska Sjukhus. Det är en tvillingundersökning som handlade om rädslor och ångest. Och ångest det fick både jag och Jessica. Jag tänkte faktiskt avbryta röntgen flera gånger, men djupandades och tänkte mig bort. Jag tänkte att jag var på en strand i Grekland. Att jag inte alls låg i ett trångt rör utan någon som helst kontroll. Jag kommer inte att göra om detta frivilligt. Det är för en bra sak, men nja. Det var inte för mig.

IMG_2599

Utanför Karolina innan det var dags för den långa undersökningen.

D8D37098-07A0-47EE-BD05-9D9CF051CDB4

Här var det dags för mig att hoppa in i röret. Ljudet tycker jag var värst. Jag känner för alla de som behöver gå igenom den här typen av undersökningar och dessutom vänta på ett besked. Ett besked om att man är frisk eller sjuk. Jag är frisk och jag tar inte det för givet, inte alls. Varje dag som jag får vakna upp och ha mina nära och kära nära, att de är friska och mår bra, det är en vinst. Jag tar ingen eller inget för givet längre. Det gjorde jag förut, men jag har förändrats mycket de senaste två åren.

IMG_2617

Har ni testat “Green Mile” på Joe & The Juice? Jag var i Täby C igår och drack den. SÅ GOD! Jag tänkte när jag såg den att den inte alls skulle vara god. Men jo! Massa citron, avokado och annat gott. Mättande och fräsch.

IMG_2643

På eftermiddagen byttes den nytta drinken ut mot champagne, spa och hotellövernattning. Så mysigt! Idag har vi badat bubbelpool, simmat några längder (han inte jag) och gjort en duo-behandling. Massage och bad. Så härligt och avslappnande. Kvinnan som masserade var grym. Hon hittade massa muskelfästen och knutor som hon gick loss på. Perfekt avslut på en fantastisk helg. Nu blir det middag ute och bio. Hoppas att ni haft en bra helg ni också.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie

    Jag reagerade faktiskt på att du va pirrig inför det, när man vet hur det är… Avskyr varje sekund i röret! Blir inte bättre med tiden heller, minst en gång om året sedan 10 år. Det är dock helt fantastiskt att människor utsätter sig för det frivilligt! Jag har också förlängt undersökningar för forskningens skull, 90 minuter i röret är lång tid… För att va petig är det dock ingen röntgen 😉