12 anledningar att älska rosa – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

12 anledningar att älska rosa

Inlägget innehåller annonslänkar* 

Löning idag hörni! Och barnbidraget har även det ramlat in på kontot. När solen har återvänt är jag som vanligt sugen på att shoppa massa rosa, nude och beiga plagg. Att jag fortfarande är lika blek som ett papper, ja det ignorerar jag. Jag tycker att ärmarna på klänningen här nedanför är så himla fina. Och hade jag haft en bebis hade jag mer än gärna haft den där rosa, runda lekmattan. En kompis till mig hade den hemma när Alice och Philip var små, väldigt smidig och dessutom snygg att ha framme.

*Annonslänkar, vad är det? 

Vi på LOPPI jobbar med Metapic vilket innebär att vi kan länka till saker vi gillar/har på oss/har hemma i inredningsväg och samtidigt tjäna pengar. Du betalar ingenting när du klickar på en annonslänk, men vi får en liten peng och ni får grymma tips.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.