Angelica Lagergren

Förlossning, cancer och event med Blanche

I måndags släppte vi ett nytt avsnitt av Tvillingpodden med Julia Mjörnstedt som gäst. Hon berättar om sin senaste graviditet och förlossning. Men vi pratar även om cancer, dödsångest och relationer. Lyssna på itunes, acast eller på tvillingpodden.se. Julia, jag och Jessica träffades för första gången men det kändes som att vi hade känt varandra länge. Jag har känt till henne hur länge som helst, men det var underbart att äntligen få krama om henne och prata med henne. Hon är rolig, ödmjuk och har bland de vackraste ögonen jag sett. Seeee bara! Så himla blå! IMG_0741

Min tjusiga blus (den perfekta dejtblusen som jag pratat om i Tvillingpodden) kommer från Daisy Grace. Igår klickade jag hem en ny blus från just Daisy Grace. En rosa, hoppas den passar! IMG_0740

Det dröjde inte länga innan jag fick träffa Julia igen. Hon bjöd in oss till ett event som klädmärket Blanche hade.

IMG_4093

Gott med godis och jordgubbar!

28236513_10155103965786697_1947206802_n

Annika, jag, Jessica, Annika Leone, Alexandra Kamperhaug och Petra ”Minimocks” på eventet som Blanche bjöd in till.

IMG_2345

Kläder från Blanche. Vi fick välja varsitt plagg, jag valde en mysig och snygg hoodie. IMG_2356

Bästa Chichen njöt av en klubba för första gången i livet. Eller, klubbor har hon ätit innan, men den här sorten hade hon alltid velat testa men aldrig gjort det. Så glad för hennes skull att hon äntligen fick chansen att äta sockerklubban, haha. IMG_2360

Puss på bestie!

IMG_2361

Selfie när vi testade kläder i badrummet på hotellrummet vi var på. Vi befann oss på Haymarket, jag trivs verkligen bra där. Jag bodde där med en kompis för nåt år sen. Så ljuvlig frukost.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.