Angelica Lagergren

SVT morgonstudion kl 06:18

Som jag skrev förut fick jag ställa in en filmning med SVT förra veckan på grund av Philips kräksjuka. Nu i veckan ringde de och frågade om jag ville vara med live i studion istället. De har hittat en annan kvinna till själva inslaget/reportaget, men jag ska sitta med i studion i morgon. Kl 06:18 medverkar jag i Morgonstudion på SVT. Det ska bli superkul! Vi ska prata om förlossning och att föda barn i vatten. Hoppas att ni vill titta! Jag blir upphämtad av en taxi… kl 04:50. Det är så sjukt tidigt! Jag ska gå och lägga mig samtidigt som jag nattar barnen ikväll och hoppas att jag kan somna.

IMG_2384

Jag vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig… Jag sprang in i några butiker snabbt idag (och hamnade mitt i ett misstänkt bombdrama, så läskigt!) men jag hittade ingenting jag ville ha. Så jag får helt enkelt bara ta någonting som jag har här hemma. Bra för plånboken, bra för miljön.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Vera

    Vad roligt, det kommer gå jättebra!
    Jag _trodde_ att jag skulle kunna tänka mig att föda i vatten. Det lät rogivande och eftersom jag älskar att bada badkar och badade (och typ sov!!) en stund varenda dag under graviditeten trodde jag i varje fall att jag skulle tycka att det var avslappnande under värkarna. Tänkte tom att det var synd att Danderyd där vi tänkte föda inte hade bad på alla rum och att de rummen MED bad säkert skulle vara upptagna när vi kom in. Jag hade inte behövt oroa mig. När det satte igång och jag kände att jag behövde fokusera på lugn och andning så tappade jag upp ett bad och krånglade mig ner….och fick panik! Jag ville bara upp och undrade hur f-n jag skulle ta mig därifrån mitt i värkarbetet? Och hur skulle jag veta om vattnet gick? Nej, det var verkligen inte min grej. Så olika man man vara 🙂
    Har morgonpigg bebis så ska absolut försöka kolla imorgon !!