När jag är tyst här… – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

När jag är tyst här…

… är livet tufft, men jag vet att det rullar på som vanligt för alla andra. Ni är några som vet exakt när jag inte mår helt hundra. Som skickar ett sms, ringer eller slänger iväg ett mail. Ni är några som skriver på insta direkt och skickar hjärtan. Jag är tyst här för att livet är tufft. För att jag inte vet vad jag ska fylla bloggen med. För att jag vill att bloggen ska vara ärlig och öppen, men jag känner inte alltid för att skriva deppinlägg efter deppinlägg. Egentligen skulle det säkert vara bra. För mig. För er. Ni är många som går igenom liknande saker som jag gör, som finner tröst i att jag mår skit. Som finner tröst i att någon annan gråter sig till sömns och vaknar med tårar på kudden.

Ni är säkert fler som tycker att livet är orättvist. Oavsett om ni går igenom en skilsmässa, har förlorat en vän i cancer eller själva är sjuka. Livet är inte rättvist. Det har jag lärt mig. Men jag har så svårt att acceptera det. Jag har så svårt att vissa människor låter livet gå vidare som om ingenting hade hänt. Som om jag dött typ. En märklig känsla. Dagar som dessa hade jag önskat att jag hade en trygg famn att krypa upp i. Ett bröst att gråta ut på. Händer som torkar mina tårar och säger att allt kommer att bli bra. Min tid kommer.

IMG_1508

Straighten up little soldier.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sophie

  Det är ingen gång i livet som jag känt mig så ensam som efter skiljsmässan, jag älskar egentligen att vara ensam men det är skillnad på att välja ensamheten eller uppleva den påtvingade. Det är bottenlös ensamhet som sköljer över en ibland. Livet är tufft oavsett om man är ensam eller ej men är man två kan man lyfta varandra när det är svårt. Är man ensam är det ingen som hör i de mörkaste stunderna, det är tufft. Tiden kommer göra sitt, du kommer finna kärleken och lyckan igen men vägen dit är tuff. Jag sitter i samma sits men just idag är en bra dag så då klarar jag att vara stark. All kärlek till dig Angelica och tack för att du ändå orkar dela med dig av ditt liv, jag tror att du hjälper många på vägen. Stor kram till dig!

 2. Isabell

  Mår dåligt jag med och kan inte riktigt avgöra varför. Eller kanske kan men vågar inte känna efter om det är för att jag är olyckligt kär och inte vågar släppa taget och sluta umgås med honom trots det. Går hos psykolog men vågar nog inte vara helt ärlig där heller.. kanske därför jag inte blir bättre? Är rädd att bli dömd i allas ögon. Häromdan var jag så ledsen och pratade om att jag var rädd och inte orkade mer, blottade mina sidor för killen jag vill kunna umgås med, nu har jag sån ångest för det. För att han fick se mina absolut värsta sidor och tvingades ta hand om mig. Jag vill ju att vi dka kunna umgås på lika nivå och inte för att han ska ta hand om mig. Hur kommer man över sån här ångest efter att man mått dåligt? Mår extremt dåligt efter att jag gjort nåt dåligt.. tappar det totalt. Hur ska jag göra för att inte blicka bakåt utan endast framåt? Är så svårt att ens gå upp ur sängen, vaknar med en klump för bröstet och orkar inte ens ta rätt på disken men ska försöka jobba för första gången på en vecka.

 3. Åsa

  För ett par veckor sedan fick jag reda på att mitt ex som lämnade mig för en annan förlovat sig, tilläggas bör då att vi ännu delar lägenhet ihop och samsas om att vara hemma med våran son. Han sa inget om det heller den jäveln utan dök bara upp en dag här hemma med en ring på fingret och ett hånleende på läpparna precis som att ”jag är lyckligare än dig och skiter fullständigt i det”. Så ja, jag vet vad du menar med att livet rullar på runt en och man själv bara är i en grå dimma. Men Angelica, tiden läker alla sår och vi kommer ta oss igenom detta. Alla här som mår dåligt av olika anledningar kommer att läka och blomma ut till fria själar med en miljon plus på karma-kontot. Många kramar!

 4. Sofia

  Vill skicka massa styrka och kramar! Du har fått så många kloka kommentarer här. Jag har själv inte jättemycket klokt att komma med.. Livet är ett helvete ibland, men jag tror på dig och att din tid kommer. Livet kommer kännas lättare, men det har sin gång, med upp- och nedgångar.. Massa kramar ❤️

 5. MammaMia

  Kram!
  Jag är där, i totalt mörker. Känner mig som ett barn som vill stanna upp, sträcka upp händerna falla ner på knä o skrika: ” men JAG vill ju inte detta!!” Som istället får bita mig i tungan o tänka: this too shall pass.
  Men jag vill inte, vill inte träffa mina 3 barn på 1/2-tid, vill inte, vill inte…
  kramar genom dimman till dig!

 6. Jojo

  Den du skriver om, som går vidare som inget hänt, är verkligen inte värd dig. Herregud vem gör så? En olycklig själ? Tur att det kom fram, så du slipper slösa dagar på någon som inte förtjänar dig. DU har inte gjort nåt fel och DU och endast DU kan gå med ryggen rak. Din tid kommer, var så säker, I slutändan är det du som kommer må bäst! Ligg lågt, res dig upp, lev livet och snart är dagen här då din tid är kommen. Skrattar bäst som skrattar sist. Heja dig!
  Kram J

 7. Ylva

  Jag känner så igen mig och har nu legat och gråtit tyst medan lillan somnat i min famn. Stora tjejen sover hos pappa inatt och det var så tungt att skiljas från henne ikväll.. Jag är nu tillbaka i ett ältande om att jag för ett år sedan inte visste nåt om att jag ett år senare skulle bo själv i en annan lägenhet med barnen på halvtid. Jag känner mig typ i chock över hur livet kan ändras i en riktning som jag själv inte valt. Försöker påminna mig om att livet kan ta ännu värre vändningar med svåra sjukdomar etc men det hjälper ju inte direkt. Antar att livet är såhär ibland och säkert lär man sig något. Det bästa har ju inte hänt ännu! Kramar

 8. Tova

  Bästa Angelica!! Nej livet är absolut inte rättvist och det är verkligen fördjävligt ibland. Massor av kramar till dig❤❤❤ kom bara ihåg att du är aldrig ensam och att vi är många som stöttar dig även om vi inte känner dig privat/”IRL”❤

 9. Malin

  Du är inte ensam. Jag går igenom samma sak som du. Eller jag och min lilla son går igenom samma sak som ni. Jag vet att det låter konstigt och kanske lite hemskt. Men för mig hjälper det att veta att fler än jag går igenom samma sak samtidigt. Det gör att jag känner mig mindre ensam. Så kram till dig finaste. Du är inte ensam ❤️

 10. Felicia

  Ta den tid du behöver! Vi väntar på dig 💕 Remember that karma is a bitch för de som sårar dig ❤️❤️❤️

 11. Maria

  Känner så igen mig. Blir så rörd av dina texter. Min sambo krockade min leasade bil som jag nu är betalningsskyldig till att ersätta drygt 250 000 kr. Hela vårt liv vändes uppochner. Plötsligt var allt vid drömt om att äntligen få köpa en större lägenhet, gifta oss osv så försvann drt på två röda. Allt är svårt och ibland vet jag ärligt inte vart jag ska börja eller ens orka tänka på.

   1. Maria

    I vissa situationer och avtal gäller inte försäkringen:( det är tyvärr bara att bittert betala av successivt och längta ännu mer tills dagen vi kan flytta och gifta oss 🙂

    1. Sofia

     Åh vad tufft. Kram till dig och även om det SUGER så tur att det ”bara” är pengar och det gick bra med sambon!

     1. Ingrid

      Dubbelkolla det. Jag har tjänstebil och då har företaget sagt att bara jag får köra och anhörig annars gäller inte förSäkringen. Jag ringde försäkringsbolaget och frågade vem som var ansvarig och de sa att försäkringen alltid gäller bilen oavsett vem som kör.

 12. Petra

  Det kommer bli bra, tids nog! Men jag vet att det är jävligt när man är mitt i kaoset! ❤️Eftersom det känns som att jag känner dig så har jag funderat på att ringa o kolla läget men inser att det hade verkat lite otäckt😉 Hoppas du snart är uppe o kan andas igen! Kram

 13. Malin

  Jag själv går igenom det du går igenom. Livet är så jävla orättvist. Och vet precis vad du menar när livet bara rullar på för andra, att det känns som om de inte bryr sig, som om man aldrig funnits. Det gör ont.
  Och vara utan sina barn när man skaffade barn för att vara med dem varje dag och inte bara ibland, det är hemskt. Och alla i sin omgivning som säger att de förstår men som ändå inte riktigt gör det, som säger det blir bra. Men hur kan det bli bra när man aldrig får vara den familj som man ville?
  Jag skickar dig styrkekramar! Och man får må dåligt och tycka synd om sig själv! <3

 14. Janis

  Saker händer i livet som man aldrig kan acceptera, men man måste ha styrkan att leva med det. Alla människor hanterar kriser olika, en del kan ha styrkan att fortsätta livet så att andra människor rumt omkring får uppfattningen att det verkar lättare eller att de inte bryr sig. Men sorgen kan du aldrig se på utsidan. Det låter tufft men ibland måste man leva med det man aldrig kan acceptera.

 15. Maja

  Stor kram till dig! ❤️ Kanske kan kan göra dig lite glad att du gjorde någon annan lycklig igår. Babyshowern vi ordnade igår blev jättelyckad o vi var alla så glada för filmen ni skickade! 😘❤️ Tack!