Shoppa basplagg och inredningsprylar – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Shoppa basplagg och inredningsprylar

Jag såg på instagram att Lager157 har fått in inredningsprylar, inte så många, men några. Jag skulle gärna vilja köpa servetter i linne och ha när jag dukar. Jag tycker att det är så himla fint! Jag inspireras mycket av min kompis Caroline Borgs konto på instagram, spana in henne. Hon har ett riktigt drömhem! Att komma hem till henne är som att bläddra i ett inredningsmagasin.

carolineborg

Caroline är mamma till en liten nyfödd Lykke. Jag åt lunch med henne förra veckan och Lykke var såååå söt! Och så liten.

TOP-BEA_12852_GREY-MELANGE_FRONT_large

Jag måste åka till Lager157 och testa den här t-shirten. Jag tycker att den ser perfekt ut. Det är svårt att hitta perfekta t-shirts. Jag gillar inte när de är sladdriga i halsen. Eller när ärmarna är för korta. Eller när den är för boxig. Eller tight. Jag har en hel del krav på den perfekta t-shirten. Den här ser optimal ut! Sen är det viktigt att den är skön också såklart. CANDLE-ROOM-FRAGRANCE_12728_FLOWER_FRONT_large

Kolla vad fint doftljus! LIGHT-BATHROBE-13541_PINK_FRONT_large

Den här morgonrocken skulle jag gärna mysa runt i hemma. KITCHEN-NAPKIN_13565_GREY_FRONT_large

Fyra linneservetter som ska få flytta in hos mig. Jag såg att det fanns rosa och vitt också. Och beige. Kanske att man borde köpa 8 st… Eller 12 när man ändå är igång. Jag har sällan så många middagsgäster, men vid högtider och födelsedagsmiddagar kommer det ju så många.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma

  Jag är fortfarande intresserad av att höra dina tankar kring ditt samarbete med Akademikliniken 🙂 Kan ni inte prata om det i podden?

 2. Bea

  Hej Angelica!
  Hoppas att du har bra stunder idag 😊
  Jag är så nyfiken på resultatet i tävlingen.
  Kommer du att skriva här när vinnaren är utsedd så att man vet att den är över?
  Kram Bea