Vinn presentkort värde 5.000 kr på Jako-O – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Vinn presentkort värde 5.000 kr på Jako-O

I annonssamarbete med JAKO-O

1000x1000_0x245x3696x5573

Jag har i samarbete med JAKO-O fått ett presentkort värde 5.000 kr att lotta ut till någon av er som läser bloggen. På JAKO-O finns det hur mycket som helst till dina barn. Det är ett tyskt postorderföretag som är en trygg och säker aktör på marknaden. De har bland annat kläder, leksaker, böcker, roliga spel och massa pyssel. Ett brett utbud med andra ord! Produkterna som säljs på JAKO-O håller hög kvalitet och de har ett aktivt hållbarhetstänk, det tycker jag känns väldigt bra. Här kan du spana in vår- och sommarkatalogen, det finns många fina och roliga nyheter. 

1000x1000

Fina linnen att sova i. 

Allt du behöver göra för att vara med och tävla är att registrera dig här för nyhetsbrev från Jako-O, samt skriva en kommentar här i min blogg varför just du ska vinna. Glöm inte att uppge din mailadress. Tävlingen pågår till och med den 5/2. Vinnaren kontaktas via mail.

1000x1000 (1)

Den här grillen skulle jag vilja ge till Alice och Philip. Den vore så gullig att ha bredvid min egen grill på vår uteplats i sommar.

550x550

Så gullig djurmix för bara 149 kr. Både Alice och Philip är väldigt intresserade av olika djur. Vad de äter, hur de bor och hur de låter. Stort lycka till i tävlingen!

*VINNAREN ÄR DRAGEN AV REDAKTIONEN PÅ LOPPI. STORT TACK TILL ALLA SOM TÄVLADE. VINNAREN ÄR:*

Malin Sandqvist: 

“Jag skulle vilja vinna för att skämma bort min stora lilla flicka som blev storasyster för tre månader sen! och vilken fantastisk storasyster hon är! Det är hon som hämtar lillebrors Babba när han gråter, det är hon som står och vaggar babyskyddet medan jag klär på mig, det är hon som hämtar handduken när lillebror kräks, det är hon som vänder sig på tvären i sängen och bäddar om, för att få vara nära sin mamma medan jag ger lillebror mjölk. I mars fyller min älskade stora lilla tjej 3 år och jag skulle älska att få unna oss extra fina presenter! Jag håller tummarna och postar även hos Claudia och Jessica, ni tillsammans med Johanna driver mina favoritbloggar!(V)”

I annonssamarbete med JAKO-O

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. C

  Min svägerska blev på en sekund ensamstående flerbarnsmamma för 1 år sedan, hon var gravid i 6e månaden när min fina bror och hennes käre sambo omkom i en trafikolycka. Livet stannade upp och blir sig aldrig likt. Hon är en riktig kämpe som roddar vardagspusslet ensam med 4 barn och nu har börjat plugga för att kunna få ett jobb som innebär att jobba dagtid. Detta presentkort är hon så värd, ekonomin är ständigt ansträngd.

 2. Frida

  Detta hade verkligen hjälpt mig på så många vis. Är ensamstående till tre fantastiska killar. Just nu jobbar jag 100% och jobbar även extra för att få allt att gå runt, jag har även tagit på mig ytterligare ett jobb. . Det hade varit skönt att få köpa deras vår och sommarkläder . Så hade man sluppit den stressen och pressen.

 3. Linnea H

  Min systerdotter föddes i v23, hon är en riktig kämpe som kämpar på varje dag och hon fyller nu 1 år.
  Då hon redan har varit med om så mycket, som ingen ska behöva gå igenom, vill jag skämma bort henne med fina och roliga saker som kan stimulera hennes utveckling ytterligare. Hoppas verkligen vinna eftersom Jako-O har så många fina saker som skulle passa perfekt till henne.

 4. Lill

  Hå detta skulle vara så kul att vinna till mina fem trollänglar som får ärva mycket av varandra. Så nånting nytt skulle vara så kul att överraska dom med då feberuari är en märk och kall månad för oss uppe i Norra Norrland

 5. Linda

  Hej. Jag skulle bli så himla glad för detta. Min sambos dotter ska äntligen bo hos oss nu och vi behöver då fylla på varannan helg garderoben till en varje dag garderob. Och hennes rum behöver såklart fyllas på med mer härliga leksaker. Tack för en toppenbra blogg!

 6. Mikaela

  Jag skulle så gärna vilja vinna detta för att kunna köpa mer pedagogiska leksaker till vår son som precis har fått en NPF diagnos. Vi behöver tänka smart när vi väljer ut leksaker så det dessutom uppmuntrar till utveckling inom det som han har lite svårare med. Håller en tumme!

 7. Sandra

  Åh vilken tävling. Som ensam mamma är det inte alltid lätt att få ekonomin att gå runt. Detta pris skulle göra mig till en väldigt glad mamma till en helt fantastisk 4 åring.

 8. Desire

  Åh skulle vara en perfekt vinst! Vi har en sladdis och har inte mycket leksaker kvar. Med 5000 kr skulle jag shoppa allt lillebror behöver för ett tag framöver i både leksaker och kläder. Det betyder att vi isåfall skulle få pengar över som vi annars skulle köpt hans saker för. Dom stora barnen får ofta vänta nu när lillebror vill ha uppmärksamhet. För dom pengarna som hade blivit sparade hade jag tagit med dom stora barnen och köpt ett årskort på badhuset här så vi kan göra saker ihop utan lillebror också. Hade blivit som att slå två flugor i en smäll!:)

 9. Sandra

  WOW! Vilken shoppingrunda det skulle bli till min 4-åriga dotter! Skulle gå bananas på alla toppar med coola mönster och ge hennes vårgarderob en rejäl uppgradering. Har aldrig hört talas om Jako-O nu men spanade in och gillar deras sortiment. Håller tummisarna (både mina stora och dotterns små)! 😀

 10. Ingrid

  Vi har vridit och vänt på slantarna genom arbetslöshet och svår sjukdom. Barnen får äta sig mätta först, och någon gång har vi lyxat till det lite för dem med köpt pizza medan jag och min man ätit selleri och kikärter med lite olja och peppar. På något sätt har vi nu äntligen lyckats skrapa ihop till en liten sommarresa. Inte så långt bort, men när man inte varit på riktig utlandssemester på 10 år (eller inte alls) är några soliga lata dagar vid ett hav allt som önskas!

  Om vi har turen och lyckan att vinna presentkortet hos JAKO-O skulle det spenderas på kabinväskorna i deras egna märke! En trolley till varje flygredo unge som vi har här i vårt lilla bo. ♡

  (Jag prenumerar på nyhetsbreven från JAKO-O)

 11. MARIAH GEIJER

  Mina tre små hjärtan växer så det knakar. Det ärvs en del men både kläder och leksaker behöver uppdateras emellanåt. Då vore det fantastiskt att få vinna och testa servicen från Jako-O och deras breda sortiment.

 12. Linda

  Åhh, detta hade varit helt fantastiskt att vinna till mina två barn. Min äldsta tös fyller 4 år nu i mars! Jag studerar och 5000kr är mycket pengar som kan ge barnen mycket glädje. Hoppas på min tur denna gång!
  Massor av styrketränar till dig Angelica!

 13. Thomas

  Plötsligt slog hennes hjärta ett slag. Sitt första slag. Hon fick fingrar, tår, lungor, tankar. Hon hörde dova röster med sina nya öron. Kände beröring på sin nya hud. Kände kärlek. Och längtan. En dag bestämde hon sig för att födas. Hon ville börja finnas. Det var jobbigt såklart. Och trångt. Det varma vatten som omgivit henne försvann och stora händer hjälpte henne ut. Lungorna drog in luft. Hon andades. Testade sin röst. Öppnade ögonen och såg mig. Jag var det första hon såg. Hon var det enda jag såg. Det var hon och jag från första sekund. Inget annat spelade någon roll. Hon var allt. Hon ÄR allt. Hon får min tid. Hon testar mitt tålamod. Hon får mig att skratta. Hjälp mig ge henne allt.

 14. Helena i Uppsala

  Jag ska bli morsfaster! Brorsdottern beräknas nedkomma i april, det första barnet i den generationen och inget finns att ärva om inte farmor och mormor sparat något sedan 80-talet. Hur var bebismodet då? Nytt tas säkert emot!

 15. Malin

  Jag skulle vilja vinna för att skämma bort min stora lilla flicka som blev storasyster för tre månader sen! och vilken fantastisk storasyster hon är! Det är hon som hämtar lillebrors Babba när han gråter, det är hon som står och vaggar babyskyddet medan jag klär på mig, det är hon som hämtar handduken när lillebror kräks, det är hon som vänder sig på tvären i sängen och bäddar om, för att få vara nära sin mamma medan jag ger lillebror mjölk. I mars fyller min älskade stora lilla tjej 3 år och jag skulle älska att få unna oss extra fina presenter!

  Jag håller tummarna och postar även hos Claudia och Jessica, ni tillsammans med Johanna driver mina favoritbloggar!(V)

 16. Kicki

  Vilken tävling! Skulle så gärna vilja vinna detta så mina två stora barn skulle kunna få välja precis vad de ville i lekväg att ha utomhus nu när de fått en lillasyster som tar så mycket tid nu när det går åt det varmare och ljusare hållet! Att få överraska dem med detta hade kännts så fantastiskt!

 17. Lina Persson

  Åh!! Fladdrar i hjärtat av längtan att få skämma bort vår lilla tjej (och förbereda inför lillasyskons ankomst i mars!) !! Skulle vara så kul att få ladda upp hemmet med massa roliga leksaker inför mammaledigheten!! <3

 18. Sofia

  Jag skulle vilja vinna för att få chans att skämma bort blivande storebror lite här hemma. Om två veckor kommer lillasyster och det kommer bli en stor omställning, då skulle lite fina presenter till honom passa perfekt <3

 19. Amanda

  Jag arbetar som lärare och en av mina elever som har kommit till Sverige med sin äldre släkting ska nu få hit sina yngre syskon och föräldrar. Skolan har en insamling av kläder och annat nödvändigt men tänk så lyxigt att få en massa fina leksaker från JAKO-O!

 20. Madelena

  Det vore en ren dröm & en fantastisk födelsedagspresent för mig som sjukskriven & ensamstående 3-barns mamma att vinna detta presentkort! 🙂
  Mina 3 små killar skulle bli så lyckliga av att själva få Välja några saker till sig själva, något som dom Verkligen vill ha! Inte bara något jag köpt som vi verkligen behövde..
  Kram ❤️

  (& tack till dig Angelica för alla ärliga inlägg om din ofrivilligt separation & livet nu efteråt, jag känner så väl igen mig tyvärr… 😥❤️)

 21. Jessica Hellström

  Det vore den bästa födelsedagspresenten till min son, han har tjatat i evigheter om att få åka rollerblades och få nya kläder, han växer så fort att vi inte hinner med, han fyller år i februari och det skulle vara så roligt att få överraska honom.

 22. margareta Johansson

  Har sedan hösten 2017 blivit adopterad av en flyktingfamilj från syrien som har fått en liten flicka i september. Har då blivit bonusmormor.
  Vilken känsla att få överraska dom med en sån här härlig present

 23. Cecilia A

  Hej härliga Angelica!

  Att vinna så mycket pengar att bara lägga på mina hjärtegull till barn vore obeskrivligt underbart! Att då kunna slippa det där konstanta onda i magen; oron för om vi har råd, om pengarna som är kvar räcker till mat och räkningar? För med bara en inkomst är det ofta svårt att få allt att gå ihop. Så om jag vinner skulle barnen få fina, högklassiga födelsedagspresenter och snygga, färgglada kläder i rätta, större storlekarna. Och för det som jag skulle kunna spara undan tack vare den fantastiska hjälpen som vinsten skulle innebära, skulle jag kunna fixa min tandinflammation innan den blir akut och tar kål på mig!

  Jag har registrerat mig för nyhetsbrev från Jako-O och bekräftat prenumerationen. Skriver även ett likadant inlägg i din systers blogg eftersom jag följer er båda. 🙂

 24. Lisa

  Vilken underbar och härlig tävling! Här håller vi tummarna i högsta hugg och önskar med hela vårt hjärta att vi vinner! Vi står just nu i ett husbygge som min älskade sambo bygger alldeles själv. Att få en buffert till att inreda vår älskade lilla 1-årings rum vore drömmen! Eftersom det aldrig blev att inreda barnrummet under graviditeten så önskar jag/vi att vi får chansen att gå all in nu!

 25. Jenny Sjöberg

  Tid tillsammans är viktigt för oss – men dyrt. Och i månader som januari och februari var det kanske dåligt tajmat med två föräldrar på föräldrapenning. Men den 4 januari föddes vårt fjärde barn. <3
  Det skulle verkligen vara helt underbart att vinna detta presentkort för att sätta lite extra glans på ett liv som är fattigare ekonomiskt men inte som familj.
  Under våren väntar klädbytardagar men att kunna lägga presentkortet på nya kläder till barnen vore verkligen lyxigt! För med fyra barn, där äldsta snart är 5,5 år, växer de så att det knakar! Och hos JAKO-O hittade jag en massa fint när jag bläddrade i katalogen.

  Jag har registrerat mig för nyhetsbrevet – självklart. 🙂

 26. Elin

  Då vi precis köpt hus och har en 6månaders grabb vill vi såklart bygga upp hans rum och gärna uteleksaker. Men med mammapeng är det ekonomiska läget tight så detta vore rena drömmen.

 27. Isa

  Med två 10 åringar och en 2, 5 åring som alla vuxit ur sina garderober hade presentkortet verkligen kommit väl till hands 🙂

 28. Kristin

  Kul tävling! Mina barn fyller år i Mars och April och när sonens alla kompisar dessutom också fyller år på våren hade detta varit att vinna för mig som just nu är student! Dottern hade fått leksaksmat som hon älskar att leka med och till sonen hade jag köpt ett domino som han så gärna vill ha!

 29. Rebecka

  Jag har aldrig handlat från JAKO-O, skulle vara spännande och passande att få möjlighet att handla från dem om jag vann. Med 2 grabbar som är tvillingar och ett busfrö till lillasyster, vore det kul att shoppa loss och testa något nytt. 🙏🤗😃⭐️💜

 30. Jennifer

  Åherregud, vilken drömtävling. Så värt att vara med!
  Hur som, efter en tuff separation så ska jag och dottern nu för första gången börja vårt liv helt ensamma, hon och jag i en ny bostad!
  Därför skulle jag vilja vinna, så att vi kan fylla upp lite i hennes nya rum. Det vore verkligen en dröm ❤️

 31. Hanna

  Jag är just nu gravid i v.30 med min och min mans andra barn och att vinna denna tävling vore verkligen helt fantastiskt. Nog för att livet just nu är underbart på alla sätt! Jag börjar varje morgon med att skutta upp ur sängen, magen är nämligen väldigt petité fortfarande. Jag tar sedan en lätt joggingtur innan resten av familjen vaknat. När jag kommit hem lagar jag en näringsrik frukost till min nyvakna familj för att sedan ta vår nya bränslesnåla miljöbil till min stimulerande arbetsplats. När dagen är slut kommer jag hem till ett dukat bord som min käre man så omtänksamt har ordnat. Vi äter en lång mysig middag i säkert en timme utan gnäll från vår treåring och utan att en enda bit mat hamnar på golvet. Vid läggdags läser vi en saga tillsammans och dotterna somnar sedan direkt när lampan släcks, och sover gott hela natten så att jag och min make ifred kan ägna oss åt romantik och älskog….. Så hade ju livet kunnat se ut om det inte vore för att jag är ett extremt bittert, halsbrännande hormonpaket till gravid kvinna, som dessutom är sjukskriven pga div. gravidkrämpor och som grädde på moset även varit sjuk i influensa nu i tre veckor…lägg på en trotsande treåring och en lat karl på det så har du en härlig mix av utbrott! MEN, jag är säker på att mitt liv hade blivit liiite mer som det föregående ifall jag kunde få tur i den här tävlingen! Förlåt för lång motivering och tack för grym blogg och podd!

 32. Maria B

  Jag skulle vilja vinna för att jag har inga egna barn (ofrivilligt barnlös) och har inga syskonbarn men jag har en bästa vän som har ett barn och väntar en till liten en, så jag skulle gärna vilja skämma bort de små med lite smått och gott, det skulle vara så roligt och kännas fint.

  Kram

 33. Hanne

  Vilken generös tävling o många fina motiveringar. Istället för att att tävla själv så önskar jag att Amanda vinner så hon får
  skömma bort sin lilla kusin o hennes familj som haft det tufft. Kram på er allihop!

 34. Linda - Motherly

  Jag skulle verkligen vilja vinna detta på grund av att det faktiskt varit, och är, ett väldigt tufft år ekonomiskt. Jag är ensamstående mamma till Vincent och heltids sjukskriven pga förmodad inflammatorisk systemsjukdom. Han har också haft sitt och förtjänar all lyx efter att även hans hälsa varit dålig och han åkt ut och in på sjukhus sedan januari 2017. Jag kollade runt i katalogen och skulle med de pengarna kunna ge honom både kläder och lek, men vad jag först fastnande för var kudden för bältet – då slipper bältet skava mot hans kateter när vi åker bil. Jag hoppas, men har full respekt för att alla har anledningar till att vilja vinna.

 35. Patrycja

  Hade varit perfekt att vinna presentkort där det finns massor att välja på då vi till sommaren kommer att bli en trebarnsfamilj 💗 och våran stora tjej fyller år också där omkring, perfekt att kunna få henne till att kunna få välja det lilla extra med just vad hon skulle vilja ha 💗 håller tummarna 🙏
  Mail: [email protected]

 36. Emma

  Jag skulle ge det till mina brorsdöttrar. Deras föräldrar har legat i skilsmässa och den har varit tuff för barnen. Det är nya barn på båda sidorna och tyvärr kommer dem emellan allt. Jag önskar dem allt gott okej man kan inte köpa kärlek för leksaker men jag tror att få känna sig sedd kan göra det lite lättare för stunden för mina älsklingstjejer ♡ Jag träffar dem tyvärr inte lika ofta som förr heller och vill att dem ska få allt de kan önska sig!

 37. Sofie A

  Wow! Jag har två döttrar som gärna skulle vilja dyka ner och hitta grejer i katalogen. Dessutom skulle jag dela med mitt bonus barnbarn! Den lilla familjen skulle bli så glada att hitta massa fint till sin lille söta grabb. Massa kärlek!

 38. Josefin Nilsson

  Jag har själv inga barn, men däremot väntar min bästa vän sitt första barn nu i Mars. Hon är en sann förebild för mig och kämpar dagligen med att nå sina drömmar. Nyligen flyttade hon och hennes sambo från en liten by i Skåne till Lidköping då hennes sambo blev placerad där p.g.a. jobb. Hon lämnade allt och börjar nu om på ruta ett. Jag skulle så gärna vilja ge henne detta presentkort, så hon kan få köpa allt hon önskar till sitt efterlängtade barn. Hon är så modig och en sann förebild och förtjänar denna extra bonus. Jag vill hon ska veta att hon inte är ensam och att jag alltid tänker på henne. Kanske kan lite fina saker få henne på bättre humör, de dagar on känner sig lite extra ensam.

 39. Johanna

  Jag skulle SÅ gärna vilja vinna detta till mitt barn och hennes syskon som kommer i början av sommaren. Vi är så snåla (kloka!) med att köpa onödiga prylar och det här med hållbart tänk gör mig varm i hjärtat.

 40. Marie

  Åh vilken dröm! Har aldrig vunnit mer än 100 kr på Triss. Vi har två små barn (1 1/2 och 3 1/2 och en till på väg). Jag pluggar och min man jobbar. Det är fullt upp och pengarna räcker till det vi behöver men inte så mycket mer. Nu ska vi göra iordning ett rum till vår minsta och vi behöver mysiga inredningsdetaljer. Och snart kommer våren och vårkläder behöver handlas. Hoppas på denna finfina vinst!

 41. Sofia

  Enkelt. Jag har inga egna barn så jag skulle köpa en blandad kompott och skänka det. Vi i Sverige har det bra och de flesta som har barn här har lyckats klä och mata dem så de klarar sig även om det inte alltid är det finaste. Det finns dock många barn i världen som behöver de här kläderna. Skulle vara kul om en tävling gick till välgörenhet.

 42. Rebecka

  Hej Angelica!
  Vill jättegärna vinna ett presentkort till mina underbara små hjärtan😍
  Dom är nu snart 1 1/2 år samt 6 månader så dom är väldigt nära i ålder, precis som Alice och Philip 😍
  Tycker dom förtjänar att få lite nya fina leksaker, speciellt eftersom dom båda 2 har ett hjärtfel som för dom innebär att dom måste ta medicin 3 ggr / dag samt åka in till sjukhuset på kontroller och ta ekg. Såklart skär det i mammahjärtat varenda gång.
  Därför tycker jag dom absolut kan få lite nya saker för att dom är så himla duktiga och gnäller nästan aldrig över att behöva ta den äckliga medicinen. Själv pluggade jag till sjuksköterska direkt efter gymnasiet och hann inte bli riktigt klar innan jag blev gravid med mitt första barn så föräldrapenningen betalar inga leksaker tyvärr 😞 så hoppas verkligen jag kan få överraska med denna vinst ❤

 43. Camilla

  Åh vad roligt med ett nytt märke!! Jag skulle jättegärna vinna:) Då skulle jag uppdatera sommargarderoben till min minsta som annars bara ärver…Iom det är såpass mycket pengar skulle jag även vilja ge min systers två småttingar ett gäng kläder! Alla tre kusinerna är i ung samma ålder och vore kul att dom matchar! Dessutom blir ju tre barn och fyra föräldrar jätteglada😂
  Kram

 44. Malin

  Vilken lyx att få förnya barnens kläder och leksaker inför våren!! Jag har två pojkar som jag har svårt att hitta kläder till när allt är marinblått å svart. Jag tycker JAKO-O har så medvetna, moderna och snygga kläder!!
  Massa kramar från oss!

 45. Malin

  Vilken lyx att få förnya barnens kläder och leksaker inför våren!! Jag har två pojkar som jag har svårt att hitta kläder till när allt är marinblått å svart. Jag tycker JAKO-O har så medvetna, moderna och snygga kläder!!

  Massa kramar från oss!

 46. Evelina Öfverström

  Eftersom att jag har blivit utförsäkrad från försäkringskassan på grund av stora problem med sjukdomar så har vi det lite svårt att gå ihop. Ett presentkort på 5000kr skulle ge våra barn en massa nytt och fint till våren och sommaren. Ibland blir ens egna problem så stora att det går ut över en hel familj och det gör att man mår ännu sämre.

  Därför vill jag gärna vinna så vi kan ge våra fina killar nya kläder eller lite nya leksaker till sommaren 😊

  Tack för en trevlig blogg annars du ger mig så mycket kraft och ork…

 47. Carina Georgsson

  Detta vore en drömvinst! Med två små tjejer och en föräldrapenning blir det mycket sekond hand och arvegods, vilket jag ur ett hållbarhetsperspektiv gillar! Men det är klart att det skulle vara härligt med något nytt ibland!😀

 48. Mimmi Nyholm

  Söker fräscha, starka och praktiska kläder till mina barnbarn mellan 4-8 år, som mormor vill man hjälpa till med något!! Kram

 49. Sofia

  Tänk om man ett presentkort från jako-o skulle vinna, då skulle mycket av de gamla trasiga leksakerna försvinna. Jag skulle köpa dubbletter av många fina, så att barnen inte behöver skrika ”mina!”, utan de kan ha två. Jag tror att de skulle bli så glada, kanske får de nåt nytt de kan ha när de ska bada. Dessutom har jako-o mycket fina kläder, sådana som man kan använda i alla väder. Om presentkortet skulle komma att bli vår(t), så skulle jag allt fälla en tår!
  Jag har registrerat mig 🙂

 50. Amanda

  Hej!

  Jag har en väldigt nära relation till min kusin och hennes familj. Min lilla kusin är fyller 6 år snart.
  Hon och hennes mamma samt storebror har flyttat ifrån hennes pappa. De har under hösten bott på skyddat boende
  samt genomgår just nu en domstolsprocess eftersom hennes pappa har misshandlat min kusins mamma.
  De har haft det tufft allihopa och såklart min lilla kusin också, nu har de flyttat till en egen lägenhet och börjat få ordning
  på livet igen, till hösten börjar min lilla kusin skolan och inför hennes sjätte födelsedag vill jag ge henne ett fint tillskott
  till garderoben samt hållbara och fina leksaker. Hon ska få vara barn och känna sig trygg och älskad framöver. <3

 51. Helena

  Min motivering är inte bättre än någon annans och alla förtjänar att få ge sina barn, barnbarn, syskonbarn, kusinbarn, kompisbarn, you name it massvis med fina kläder och härliga leksaker. Det är mycket mycket pengar och min son har för tillfället allt han behöver och lite till, så jag tänker att bästa sätt att spendera dem är att sprida ut dem över tid och mellan barn: något till både min son och hans lillasyster som beräknas komma i mars, något till min grymma ensamstående kompis dotter som blir ett år i april, något till min bästa kompis bebis som beräknas komma i juni, en treårspresent till min son i juli, och så vidare 🌼

 52. Emmy Berglund

  Jag ÄLSKAR kläder med färger och mönster, vilket jag vet att JAKO-O är ett stort sortiment utav, det som får mig att gilla de lite extra är att det finns kläder med mycket färg och mönster även för pojkar ! ☺️

 53. Finurliga fröken

  Vilken fantastisk vinst. Jag skulle ge denna till min fina vän som är ensamstående mamma till tre små yrväder och pluggar för att nå sin dröm. Ekonomin är inte bra och att alltid vara ensam är inte lätt. Jag vet att hon vill ge sina barn allt och det här skulle hjälpa henne lite.

 54. Sandra

  Till sommaren då min 2,5 åriga tjej får en lillebror vill jag bygga upp trädgården som ett paradis för henne. Jag ser framför mig att jag kan sitta under tak på altanen och amma medans min tjej leker med sitt fruktstånd som finns att köpa på Jako-o. Jag vill kunna ta vara på sommaren och att familjen ska kunna vara nära varandra med lek och skratt. Ett presentkort från Jako-o skulle göra enormt mycket för oss för att fortsätta uppmuntra fantasin och leka tillsammans med våra barn.

 55. Helene

  Heej 💫

  Skulle jag vinna skulle jag ge presentkortet till min älskade lillasyster och hennes familj. (Sambo och systerson som snart är snart sex månader 👶🏻)

  Varför förtjänar dem vinsten? Hon går på lägsta mammapengen och hennes sambo får gå från jobbet nu sista januari. Jag vet att min syster har panik över ekonomin… knaper akassa och låg föräldrapeng… Som ”utstående” vill man göra allt för sin familj- och jag vet att detta presentkort skulle lätta en liten sten från min systers axlar då hon skulle kunna köpa mer kläder i större storlekar till lillkillen som växer så det knakar ❤️ Och kanske unna honom en fin leksak 👶🏻
  Kram

 56. Jane

  De hade varit super att vinna detta nu då vår 2,5 åring precis börjat på förskolan och mina mammadagar har precis tagit slut till lillebror och jag är arbetslös.. Så detta presentkort hade kommit väl tillpass nu så jag kunnat köpa bra ytterkläder till barnen nu när vi har väldigt varierande väder och man knappt vet vad man ska köpa till dom. Och dels så kunde jag köpt nya vårjackor och kanske köpt regnkläder till lillebror som han inte äger än. Men ekonomin är tajts som du nog förstår så detta hade verkligen gjort både mig och barnen superglada. (Ja sambon också ;))

 57. Emelie

  Jag skulle bli så glad om jag vann så att jag kunde unna kommande bebis nummer 3 lite egna roliga nya leksaker från Jako-O. Jag gissar att han annars kommer att få hålla tillgodo med mycket av syskonens avlagda saker, ett lillasyskons ständiga förbannelse 😇🍀

 58. Johanna L

  Vi har precis flyttat in till vårt hus. Vad passar då bättre än massa ny lek och bus? Efter en tid av att vara upptagna med att måla, fixa, mäta och packa, skulle vi gärna vilja våra barn tacka. Att kunna överraska våra små barn med detta känns just nu som det enda rätta:) vill så gärna vinna🌟

 59. Fredrik Thomasson

  Efter tre år av att vara ensamstående med min son då jag även hamnade i en depression så har det där lilla extra verkligen uteblivit för honom. Hans rum behöver “uppgraderas” och det presentkortet hade varit en perfekt start för det. Nu har jag börjat plugga och återigen blir det att vända på kronorna så vi ska kunna bo kvar. Som sagt hade det presentkortet gjort en sådan otrolig skillnad. Mvh Fredrik

 60. Linn

  2-åriga dotterns rum görs om från ”bebis” till ”stor tjej”, och därmed behövs majoriteten lelsaker/inredning bytas ut. Med denna generösa summa så blir det säkert utrymme att klicka hem några vår-plagg också 😍

 61. Kristina Kunosson

  Jag vill väldigt gärna vinna detta så jag och min lilla dotter tillsammans kan sitta o spana på deras hemsida och hon kan välja och vraka. Vilken dröm! Som nybliven sjuksköterskestudent lär de inte bli så mycket “spontanshopping” den närmsta tiden. Så detta hade varit ett perfekt bidrag. Nytta med nöje!

 62. Alexandra

  Vi hade så gärna velat vinna för att kunna fylla upp Vår lilla loppas rum med när vi nu snart ska flytta!
  Idag bor vi så litet att hon inte kunnat ha något rum och därmed inre heller så mycket leksaker tyvärr.
  Dessutom ÄLSKAR jag att pyssla 🙈

 63. Linnea

  Vad skulle jag köpa på Jako-O? Varför inte ett litet sto?
  Jag har en liten kille som snart fyller ett och Jako-O och Angelica skulle göra den dagen komplett.
  Kanske ett plagg eller två skulle den lilla prinsen kunna få.
  För lite fina presenter förtjänar han min lilla skorpa, trots att hans mamma har lite pengatorka.
  Varför ska jag detta vinna? Jo för att jag är en fantastisk kvinna. Jag roddar hus och hem utan att få en enda spänn. En vinst skulle göra mig så gla och jag hoppas att du får en härlig da’!

 64. Sofia

  Det vore helt underbart att vinna då våran son snart fyller två år och då ekonomin inte är den bästa just nu skulle ett presentkort verkligen vara otroligt uppskattat både av oss som föräldrar som skulle kunna skämma bort våran vilding på sin tvåårsdag, men såklart också av lilleman 🙂

 65. Hanna

  Jag skulle vilja vinna presentkortet för att köpa saker till mina tvillingar som fyller 1 år om två veckor. Även om det bästa som finns är att vara tvillingmamma är det också väldigt kämpigt och dyrt. Detta skulle verkligen vara suveränt då vi skulle behöva köpa presenter och vårkläder.

 66. Nina

  Men Å, Det vore ju underbart roligt att ge barnen något extra kul! Då lovar jag att göra en liten glädjedans🤣. (Men 5 000 kr är ju jättemycket. Du kan väl dela upp det på 2 eller 5 vinnare så blir fler barn glada). Kram😙

 67. Bea

  Hej Angelica!
  Vilken generös tävling du och Jako-O ordnat.
  Jag kände inte till dem innan så jag googlade och de har ju allt!
  Och till alla åldrar dessutom.
  Jag skulle vilja vinna för mina barns skull.
  Noah är 14, Eliah är 11 och Ruth är 8 år.
  Jag har hand om dem på heltid sedan 4.5 år tillbaka och 3.5 år av den tiden har jag varit och är ännu sjukskriven för svår utmattning.
  Jag är stolt över att jag drev igenom separationen och skilsmässan från deras pappa, min exman, då vi for illa av hans beteende.
  Men det har varit riktigt tufft att hantera både min och barnens sorg, få barnen att landa och må bra igen, försöka återhämta mig själv, rodda allt, praktiskt såväl som ekonomiskt och inte ha någon att dela varken kampen eller framstegen med.
  Materiella ting kan inte ta bort det tuffa i livet, men de kan skänka glädje.
  Och lyckan mina barn skulle uppleva över att få shoppa på Jako-O utan att behöva fråga vad allt kostar och förhålla sig till hundra ‘nej tyvärr, det är för dyrt’ skulle göra även mig glad!
  Stor kram och styrka till dig i din kamp för att må bra och känna glädje ❤
  Bea

 68. Johanna

  Hej! Jag skulle köpa massor av fina saker till min lilla kidsås på 1,5 år som behöver få sitt rum iordninggjort. Jag gillar att JAKO-O säljer saker och kläder med mycket färg och djur. Jag fyller dessutom år den 5/2 så det skulle vara en riktigt fin födelsedagspresent 🙂

 69. Katrina

  Hej! Tack för en bra blogg. Jag håller tummarna för att jag vinner så att jag kan få skämma bort mina fina vän som efter många års kämpande äntligen ska få bli mamma i sommar! Det är stort! Självklart får även mina två barn ta del av vinsten om jag skulle ha turen på min sida! Kram

 70. Elin-Maria

  Hämta, lämna, tvätta, städa
  Barnen kräver, slit och gno
  Pulka, padda, babblar, lektält
  Barn ger aldrig lugn och ro
  Busa, mysa, kramar, näsgnugg
  Barn är livet, kan du tro!

  Önskas skidor, cykel, pyssel
  Måste päron tvingas sno?
  Liv i finkan? Familjen räddas!
  Med presentkort från JAKO-O! 😊

 71. Lina

  Skulle vara helt underbart att få vinna🙏Är ensamstående mamma till min 6 åriga dotter heltid. och som ensamstående så är inte ekonomin på topp! Så vore så otroligt roligt att få skämma bort henne ordentligt, hon är så värd de✨t💖✨

 72. Emmy Jersenius

  Hej
  Jag och min fästman väntar vårt första barn i sommar och under våren ska vi gifta oss som du vet kostar ju allt detta mycket pengar dom här fem tusen hade självklart lättat på ekonomin 😘 Vill också passa på att tacka för en underbar blogg och podd.
  Du är bäst

 73. Zara

  Min bästa kompis har efter många och långa års kämpande för att bli gravid precis fått sina fina tvillingflickor. Föddes för tidigt men helt friska och perfekta. Skulle så gärna ge dem en fin present som de förtjänar! Kämpar på hemma med sina prematur tvillingar. Då är man värd fina paket!

 74. Emma

  Jag vill verkligen vinna detta presentkort till vår dotter som kommer till oss i Mars. Hon kommer att vara värd allt och lite till.

 75. Frida Arvidsson

  Wow vilken drömtävling. Vi väntar vårt första barn till sommaren och skulle bli så otroligt glada om vi kunde få skämma bort hen lite extra. Med i flytt runt knuten är det snart daga att inreda barnrummet på allvar ❤️

 76. A

  Registrerat mig. Varför jag ska vinna? Det vore så kul att kunna ge äldstebarnet något riktigt fint nu när han varit en så underbar storebror i 6 månader. Skulle vara en dröm att kunna säga ”peka på det du vill ha, så får du det”.

 77. Jessica

  Jag hoppas på att få vinna för att få ge lite fina saker och kläder till min 3-åriga son. Hans pappa lämnade mig i somras och min ekonomi är inte den bästa ensam. Det skulle betyda så mycket att få unna honom lite fint, särskilt eftersom han själv tyvärr fortfarande kämpar med sina känslor kring separationen.

 78. PMSmorsan

  Åh! Jag är, antagligen precis som många andra, januarifattig, shoppingsugen, väderdeprimerad och har nyss pms bråkat med alla jag känner. Sitter nu i ett mörkt rum med ångest för att jag gjort just detta men skulle aldrig falla mig tanken in att be om ursäkt förrens om ngn dag när allt lagt sig, haha. Skämtåsido. Det låter kanske lite värre än det är men jag tycker själv det är lite lite synd om mig. Allt jag begär är lite fint väder, slippa pms och ngn ynka krona att shoppa för så blir jag dölycklig. Det är där du kommer in Angelica – välj mig, välj mig! 😍🙌🏼 Jag är nämligen en småbarnsmamma ut i fingerspetsarna som tycker det är ungefär dubbelt så roligt att shoppa till barnens som att shoppa till mig själv. Hade njutit varje minut utan dethär presentkortet. Kram PMSmorsan från Skåne 🙌🏼

 79. PMSmorsan

  Jag är, antagligen precis som många andra, januarifattig, shoppingsugen, väderdeprimerad och har nyss pms bråkat med alla jag känner. Sitter nu i ett mörkt rum med ångest för att jag gjort just detta men skulle aldrig falla mig tanken in att be om ursäkt förrens om ngn dag när allt lagt sig, haha. Skämtåsido. Det låter kanske lite värre än det är men jag tycker själv det är lite lite synd om mig. Allt jag begär är lite fint väder, slippa pms och ngn ynka krona att shoppa för så blir jag dölycklig. Det är där du kommer in Angelica – välj mig, välj mig! 😍🙌🏼 Jag är nämligen en småbarnsmamma ut i fingerspetsarna som tycker det är ungefär dubbelt så roligt att shoppa till barnens som att shoppa till mig själv. Hade njutit varje minut utan dethär presentkortet. Kram PMSmorsan från Skåne