Myror i hjärnan och livet är upp och ner – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

Myror i hjärnan och livet är upp och ner

Jag ska sätta mig i veckan och strukturera upp mitt liv. Jag behöver få mer ordning och reda. På känslor, på jobbet, på livet och hemma. Just nu känns det som att jag har myror i hjärnan och livet är upp och ner. Jag har fått hjälp hemma med en bra struktur, det känns viktigt. Nu ligger allt där det ska. All gammal skit jag och S samlat på oss genom åren är snart rensat och slängt. Sånt kan man ju tycka att man borde göra tillsammans när någon flyttar.

Bild 2017-07-01 kl. 10.06 #2

På ett sätt hade det varit bättre om jag hade sålt huset och börjat om från början på ett nytt ställe. Men jag ville så himla gärna bo kvar. Dels för att ha nära Jessica, Ibbe och Elsa, men också för att ge barnen största möjliga trygghet. Jag hade möjlighet att bo kvar och kände att det var bäst för barnen. Ni var några som kommenterade att jag borde tänka mig för ordentligt innan jag flyttar. Inlägget handlade inte om mig. Jag ska inte flytta någonstans. Jag stannar kvar i huset ett bra tag till. Även om jag skulle träffa någon som allt skulle kännas helt rätt med vill jag ta det lugnt. Jag kommer som sagt vänta med att presentera någon för barnen. Jag känner som tur är ingen stress att skynda in i något. Barnen är och kommer alltid vara mitt fokus och prio ett.

Bild 2018-01-05 kl. 10.42 #4

När jag började gå i KBT började jag reflektera mycket över mitt liv. Hur mycket som faktiskt händer på en vecka i mitt liv. När som helst kan livet ta en annan vändning. Det kan vara till det bra, men också till det dåliga såklart. Ibland får jag en känsla av att mitt liv snurrar på mycket snabbare än andras. Att det händer mer i mitt liv än vad det gör i andras. Kanske har det med livsval jag gör. Jag kanske utsätter mig för förändringar mer än andra. Eller så händer det lika mycket saker i andras människor liv, det vet ju inte jag. Jag är en spontan person som gillar när det händer saker. Men ibland känner jag verkligen för att sakta ner. För att inte låta så mycket saker hända. Jag har halkat efter i min kvällsmeditation, jag vill börja med den igen. Men jag ska försöka ta mig tid på morgonen istället för på kvällen. För att sätta tonen för dagen. Lugn och ro. Och tanken att andetaget är mitt ankare är viktigt för mig. Vad som än händer runt omkring mig har jag alltid mitt andetag. Alltid. Det ger mig ro i själen.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hon vid bilen

  Hej! Det är ”jag utanför f-skolan som pratade med dig om meditation ” för någon månad sen… 😉
  Vet inte om du minns mig men om du har fått remiss till medicinsk yoga som är här på Sthlm norr i Åkersberga så ta chansen! Den är hel fantastisk! Min oas! Klasser finns flera förmiddagar i veckan. Stor kram och massa styrka till dig!

 2. Sofia

  Hej Angelica,

  Har följt din blogg länge och hoppas att allt kommer ordna upp sig för dig. Jag känner dock inte längre att jag kan stödja en person som promotor skönhetsoperationer i syfte att få fler kvinnor att operera sig. Tycker inte heller att ni hanterat detta, och era följares synpunkter, på ett för er klädsamt sätt och kommer därför sluta följa dig/er.
  Tack för mig!
  PS, ge inte min mailadress till din syrra.
  Ps 2. Jag mår bra! 😉

  1. Lina - Graviditet, inredning och Inspiration

   Men Akademikliniken gör ju så mycket mer än operationer. Deras ansiktsbehandlingar verkar underbara och den hudvård jag testat från dem har varit superbra. Sedan tycker jag att det har varit väldigt intressant med inläggen om botox, som inte är en operation eller något som förändrar ens utseende permanent. Jag tror inte att syftet är att övertala någon att operera sig utan snarare lyfta fram alla andra härliga behandlingar som AK erbjuder.

   1. Angelica Lagergren
    Angelica Lagergren

    Hej L, jag har inte lämnat ut någons mailadress. Jennie (som jag antar att detta handlar om) har haft mailkontakt med Jessica innan och Jennie har dessutom kommenterat hos Jessica under flera års tid. 🙂

    1. Helena

     Men hur kan Jessica har hittat rätt Jennie då? Antagligen finns det fler än en Jennie som kommenterar både din och hennes blogg. Hur kan hon h vetat att det va just den Jennie som kommenterat i din blogg som även kommenterat i hennes blogg?

     1. Angelica Lagergren
      Angelica Lagergren

      För att Jennize har kommenterat hos oss båda i flera års tid. Som sagt, jag har inte lämnat ut någon adress.

     2. Ellie

      Så din blogg är också Jessicas blogg? För annars kan hon ju inte veta vilken Jennie det handlade om. Det hade lika gärna kunnat vara en annan Jennie än den som kommenterat hos Jessica.

 3. Maria

  Så tufft det låter :(.. håller helt och fullt med dig i dina tankar om att vänta med att introducera någon ny samt att barnen är viktigast! Ja, visst ska man väl ”rensa ut” gamla saker tillsamman? För mig känns det som en självklarhet.. har definitivt inget emot S men får en dålig känsla i det du skriver.. tycker du känns som en väldigt snäll och omtänksam person och du lägger definitivt barnen först! Det känns nästan som att du är för snäll även om jag inte vet allt om situationen. Många kramar!!

 4. E

  Vill bara skicka en stor, varm kram till dig! Tycker att läsare går alldeles för hårt på med sin kritik mot dig om både det ena och det andra. Du verkar så stark och har ju tagit dig igenom ett jävla skitår rent utsagt. Du är en stor förebild för mig!
  Kram

 5. Jessica

  Jag stannade också kvar där vi bott tillsammans när han lämnade mig och jag var den som fick rensa grejer, precis som du. Bland det första jag gjorde var att både möblera om, måla om väggarna och måla de möbler som var kvar så det blev MITT. Jag vägrar att låta det kännas som det som var vårat hem. Nu är det mitt, som jag vill ha det. Kram på dig.

 6. Leila

  Fast ett sånt här inlägg försvarar inte hur du/ni behandlar vissa läsare. Läs på bloggbevakning. Ger man sig in i leken får man leken tåla, man kan inte både ha och äta upp.

 7. Emma

  Tänker du svara på all kritik du fått angående samarbetet med AK både här i bloggen och på Instagram samt hos bloggbevakning?

 8. Jennie

  Kämpa!!! Jag känner väl till de där myrorna i hjärnan… KBT, mindfulness och yoga gör verkligen sitt, allt för att stanna kvar i nuet och höra sin egen inre röst. Du gör det bästa du förmår och det ÄR bra nog!

 9. Petra

  Usch vad jobbigt det låter! Skickar en tanke och en kram. Ska själv till terapeuten i em eftersom jag måste lära mig att vara mer i nuet o inte ha allt så jäkla planerat heeela tiden! Kram

 10. Josefine

  Gumman, du är så bra som går i KBT! Vad tror du om yoga? Då får du både träningen men också den där underbara närvarostunden. Jag får inte till den på andra vis än med yoga… Kanske det finns någon bra yoga nära där ni bor? KRAMAR

  1. Angelica Lagergren
   Angelica Lagergren

   Ja, jag fick en remiss till yoga när jag mådde som värst i våras. Jag ska faktiskt testa det, det är nog väldigt bra för mig. Tack för att du finns! Du peppar och stöttar alltid. Kramar till dig!