När man går i uppförsbacke med regn i ansiktet – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

När man går i uppförsbacke med regn i ansiktet

Vissa dagar är det svårt att vara en bloggare eller influencer som det kallas. Jag ogillar att klaga, det här är mitt jobb. Jag har valt att vara en person som alltid delar med mig av mitt liv. Roligt som tråkigt, jobbigt som lätt. Ibland hamnar jag, precis som andra, i svackor. Jag har varit i en svacka ett tag nu. Det beror på många olika saker, både när det kommer till jobb men också privat. Det privata är dels saker som rör andra familjemedlemmar, så jag kan inte gå in på några detaljer. Av respekt för det som det här gäller. Sen i julas har jag haft det rätt tufft. Det har känts lite som att gå i uppförsbacke med regn i ansiktet. Vissa stunder är det absolut sol och nedförsbacke, så det gäller att ta vara på de stunderna som ger energi. Att vara med barnen ger mig mycket energi. Att träffa vänner ger mig glädje och energi.IMG_0875

I veckan som kommer har jag medvetet valt att inte boka in så många olika saker. Jag har känt mig trött ganska länge. Extremt trött. Jag har bokat in ett läkarbesök för att kolla så att det inte är nåt tokigt med mina värden. Jag har haft lågt järnvärde länge, jag tror att min trötthet är en kombo av lågt järn och på gränsen till någon form av psykisk utmattning. Ett steg i taget nu så är jag nog på banan snart igen.

Åter till min kommande vecka. Jag ska njuta av att vara med barnen på måndag och tisdag. På onsdag fyller min mamma år och på torsdag ska jag fixa håret och få massage. Jag känner att jag behöver lägga lite fokus på mig själv igen, på att bygga upp inifrån och ut. För att orka med de där dagarna när regnet piskar hårt i ansiktet. I fredags fick jag ett sms som fick mig att bryta ihop. Återigen en sak som jag verkligen inte kan påverka på något sätt. Och idag kom ett samtal rörande samma sak som egentligen bara mest gjorde mig förbannad, besviken och arg. Det finns en person i mitt liv som verkligen kan trycka på rätt knappar för att provocera mig. Det är skönt att det bara är en person och inga fler. Och att jag kan hålla den personen på avstånd.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Angelica

  Har också några tuffa månader bakom mig, så jag kan relatera till känslan av tunga uppförsbackar. Önskar dig styrka och bättre dagar framöver. Ta hand om dig.

   1. Anne

    Det är RÄTT!!!! 😀😀😀👍👍👍🌸🌸🌸 En journalist som kommit till bättring! Mitt liv har mening! 😀😀😀
    Jag vill inte vara värst Angelica. Jo det vill ja. Min mamma dog i december och dagen innan fick pappa en stroke… Vi får kämpa på i uppförsbackarna! Stor kram fr den odrägliga..

    1. Anne

     Så går det när man ska skämta till det per mobil. Svaret hamnade fel. Det ska stå under VAR inte vart… Rodnar lite… Kram igen!

 2. Mie

  Styrkeklemmer❤️ Har skjønt mellom linjene at du har hatt det tøft i det siste (en lang stund, men ekstra nå) ta vare på deg selv, og du kan dessverre ikke kontrollere andre, men bare kontrollere hva du velger å gjøre med det. Jobber selv med min psykiske helse for tiden (fødselsdepresjon), og det er også tøft å virkelig granske seg selv, uten å legge lokk på følelsene. ❤️❤️❤️❤️

 3. Jennie

  Hoppas det inte handlar om din tilltänkta flytt bort från Åkersberga. Ge och ta. Kommunikation är så viktig och man får även som vuxen välja sina strider… . “Love fiercly, because this all ends” är en grej jag anammat i vad jag än gör, och försöker tänka på det när jag misströstar eller har onödigt tjafs med min sambo. Det är inte värt det. Hoppas på snar förbättring för dig! Kanske D-vitamin vore nåt?

   1. Dea

    Gissar att det handlar om att S vill flytta? (Det behöver du förstås inte svara på.) Kan inte föreställa mig hur det måste kännas, men det måste vara oerhört tufft. Kram.

  1. Anne

   Äter man inte kött och inte har bra koll på hur man ska äta vegetariskt, bland annat stora mängder järnrik mat —> lågt järnvärde som ett brev på posten. Du kan kolla innanför dina nedre ögonlock: är det kraftigt rött där har du inte lågt blodvärde iaf. Säger inget om järndepåerna dock.

 4. Paulina Gunnardo

  Startade företag för 2 år sen, Ditt barn & Du för snart ett år sen och bloggen där i höstas (bloggade på annan sida innan nåt år), så just arbetet som influencer och bloggare har jag inte lika lång erfarenhet från som du, men jag känner igen det där med att det kan vara rätt tufft när man är sitt företag, man är sin business och man vill ju vara det. Men så är ju inte livet alltid roligt..och då är det knepigare att vara sitt företag. Det här året har varit det absolut tuffaste för mig någonsin! Och jag känner igen en del i det du beskriver.. (blev faktiskt sjukskriven på 75% i slutet av dec). Så.. även om jag inte vet vad det handlar om i just ditt fall… I feel you <3 <3 <3 Hoppas det vänder snart!