När man får en rolig inbjudan – Angelica Lagergren
Angelica Lagergren

Angelica Lagergren

När man får en rolig inbjudan

När jag kom hem från Norrköping sent igår hittade jag en rolig inbjudan i brevlådan. En inbjudan till Daisy Beauty Awards. Förra året var jag där och hade på mig en vit kostym från Marville Road. I år tänkte jag köra på något som jag redan har hemma i garderoben… Också vitt tänker jag. Jag ska fundera lite, men det kan vara skönt att använda kläder man redan har tycker jag.

P2150028

Här tillsammans med min gamla kollega och vän, Elin Engelbrektsson. Och Jessica såklart!

lagergren_stora_influencerpriset

Stora Influencerpriset hade jag en klänning designad och gjord av Frida Jonsvens. Hennes klänningar är magiska!

lagergren_jonsvens

Det var så roligt att få träffa Frida och prova massa olika klänningar. 

IMG_1929

På Årets mama hade jag på mig en pyjamas (!) från Lindex vilket något läsare tyckte var förskräckligt. Inte kan man väl ha pyjamas på sig på en fest? Joho! Det var så skönt och gick hur bra som helst. Jag älskar den!

img_6583

Jag trivs väldigt bra i kostym. Här på Social Media Gala i kostym från Daisy Grace.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
Angelica Lagergren

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Bea

  Hej!
  Jag köpte just en blommig kostym i stilig pyamas känsla på Joy på halva reapriser, kanske något för dig?
  Kram Bea

 2. Linda

  Det fanns en väldigt lång och välskriven kommentar här förut som jag hoppades läsa svaret på.. varför är den raderad!?

     1. Angelica Lagergren
      Angelica Lagergren

      Jag har skrivit ett svar angående mitt samarbete med AK och min CoolSculpting nu. Min privata sjukhusjournal angår inte någon annan tycker jag. /Angelica

     2. Lena

      Så klart får man göra som man vill. Dock blir det en dålig eftersmak när man skriver att man skall vara stolt över sin kropp men sen samtidigt fixar både det ena och andra, då är det ju enkelt.

     3. Hanna

      Du har skrivit här och på instagram att du kommer skriva ett inlägg om hur du tänker, kommer du stå fast vid det eller känner du att upprepa samma svar över 30 gånger till alla som har skrivit konstruktiv kritik till dig är svar nog?

 3. Paulina Gunnardo

  Ååå va jag längtar efter att få tillbaka kroppen och hoppa i nåt fint nu!!! Föder när som helst, så det är ju ett tag kvar innan det är möjligt hähä, men..a.. fy vad jag längtar nu när jag ser allt fint!!